Πίνακες ΕΑΕ: Δέσμευση παραβολών – Πρόεδρος ΑΣΕΠ: Μέσα Αυγούστου θα έχουμε προσωρινούς πίνακες

Όπως γνωρίζουμε ο μεγάλος φόρτος εργασίας εξαρτάται από τις διευθύνσεις, οι οποίες έφεραν εις πέρας την ολη διαδικασία.

Τα δεδομένα βρίσκονται πια “στα χέρια του ΥΠΑΙΘ” και σύντομα θα αποσταλούν στο ΑΣΕΠ για να καταρτίσει τους πίνακες.

 

📎ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Γ.Δ.Π.Π.Κ.Δ.Ε.:
Η ημερομηνία της κάτωθι ανακοίνωσης παρατείνεται έως την Παρασκευή 8/7/2022.
➡️“Οι φάκελοι των χρηστών στο ΟΠΣΥΔ δεν θα είναι διαθέσιμοι για προεπισκόπηση των στοιχείων τους για όλες τις καρτέλες προκειμένου να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων στο πλαίσιο των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ έως και την Τρίτη 5/7/2022.”

 

 

Πρόεδρος ΑΣΕΠ:

Στόχος μέσα Αυγούστου να έχουμε Προσωρινούς πίνακες δήλωσε ο κ. Παπαϊωάννου, αναμένουμε ακόμη και πριν τις 15 Αυγούστου να έχει τελειώσει η διαδικασία.

Θα καταβληθεί πάντως κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι αναπληρωτές να είναι τέλη Αυγούστου στις θέσεις τους, επισημαίνοντας πως θα πρέπει να γίνει προσεκτική δουλειά.

Τους οριστικούς πίνακες τους αναμένουμε τέλη του 22 με αρχές του 23.

 

Όπως μας ενημέρωσε ο συνάδελφος Μάριος Μαγιολαδίτης:

Δεσμεύτηκε σε κάποιους το παράβολο του ΑΣΕΠ για την 3ΕΑ/2022 η διαδικασία συνεχίζεται…

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo