Διορισμοί εκπαιδευτικών: Στην τελική ευθεία η διαδικασία των ανακοινώσεων για την κατανομή

Μετά από επικοινωνία με το υπουργείο , πληροφορήθηκαμε ότι οι κατανομές θα ανακοινωθούν μέχρι την προσεχή Δευτέρα. ΠΕΑΔ

 

Το υπουργείο όπως έχουμε αναφέρει ξανά έχει πει οτι θα φροντίσει να τηρηθούν ισορροπίες (το τι εννοεί θα το μάθουμε σύντομα)..

 

Λίγα δεδομένα που επιβεβαιώσαμε ξανά (τα υπόλοιπα που έχουμε χρειάζονται επιβεβαίωση και θα προστεθούν σαυτό το άρθρο) και τα αναμένουμε μέχρι Παρασκευή να ανακοινωθούν…

 

Πρωτοβάθμια ικανοποιητικό νούμερο..

Αύξηση στις ειδικότητες πρωτοβάθμιας

ΠΕ70 πάνω από 2.500

Σχεδόν πλήρη κάλυψη Πε60

Μικρή αύξηση *5 με 20* πάνω από τις μετατάξεις για πε02, πε03, πε04.01 

 

 

 

Σε χθεσινο μας δημοσίευμα

✏️Οι κατανομές όπως μάθαμε και επιβεβαιώσαμε έχουν πάει στο τμήμα διορισμών…

➡️Αυτή τη στιγμή μαθαίνουμε ότι μελετούν τις μετατάξεις απο πρωτοβάθμια σε δευτεροβάθμια και το αντίστροφο και δεν υπάρχει καθαρή εικόνα ακόμη για την ακριβή κατανομή. Η διαδικασία έχει πάει στο τμήμα προσωπικού, όπου ενσωματώνονται πλέον οι μετατάξεις των εκπαιδευτικών από πρωτοβάθμια σε Δευτεροβάθμια και αντίστροφα για να προκύψουν τα πραγματικά κενά ανά ειδικότητα και να γίνει ο καταμερισμός των θέσεων.

📎Αναμένουμε το θρίλερ να τελειώσει επιτέλους στο τέλος της εβδομάδας…αλλά και πάλι με το ΥΠΑΙΘ ποτέ δεν ξέρεις…

 

✏️Εκκαθαρισμένοι πίνακες

https://e-wall.net/2022/06/12/21422/

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo