ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – Επιτακτική ανάγκη για αύξηση του αριθμού των μόνιμων προσλήψεων οικονομολόγων εκπαιδευτικών της κατηγορίας ΠΕ80 Οικονομίας

 Είμαστε δίπλα στους συναδέλφους Οικονομολόγους εκπαιδευτικούς της 2βάθμιας εκπαίδευσης στον δίκαιο Αγώνα που δίνουν!
 Η παράταξη μας ΠΔΣΟ- ΠΑΣΚΟ & Σ. εδώ και πολύ καιρό, με δελτία τύπου και ανακοινώσεις, έχει επισημάνει την επιτακτική ανάγκη για αύξηση του αριθμού των μόνιμων προσλήψεων οικονομολόγων εκπαιδευτικών της κατηγοριας ΠΕ80 Οικονομιας και την ανάγκη για αύξηση των μαθημάτων της οικονομικής επιστήμης στον βασικό κορμό μαθημάτων του Γυμνασίου και Λυκείου.
 Μετά από εισήγηση του Προεδρείου της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε. η 83η Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος που πραγματοποιηθηκε το Σαββατο 2 Ιουλιου 2022 έλαβε την Αποφαση που παρατιθεται στη συνεχεια για τους Οικονομολογους εκπαιδευτικούς.
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ [133.25 KB]

Ευάγγελος Γλάκας
Πρόεδρος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Προοδευτικης Δημοκρατικής Συνεργασίας Οικονομολόγων (Π.Δ.Σ.Ο.)

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo