Κεραμέως στον Realfm 97,8: διορισμοί, αναπληρωτές, βάσεις και *πίνακες ειδικής*…

Στόχος να ανακοινωθούν οι βάσεις πριν από τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου

Το υπουργείο Εργασίας προσπαθεί ώστε να ανακοινωθούν οι βάσεις πριν από τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου, είπε η Νίκη Κεραμέως μιλώντας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και τα αποτελέσματα στον Realfm 97,8.

 

«Εργαζόμαστε πολύ σκληρά ώστε οι βάσεις και τα τελικά αποτελέσματα να δοθούν πιο νωρίς από ό, τι όλα τα προηγούμενα χρόνια, δηλ. πριν από τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου» τόνισε χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας και εκτίμησε ότι «μπορεί να υπάρξει μια μείωση στις περιζήτητες Σχολές, στις πιο υψηλόβαθμες Σχολές».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «περιμένουμε να βγουν και οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα που δεν έχουν βγει ακόμα».

Η Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι «όλα κινούνται με πιο γοργούς ρυθμούς και πιο γρήγορα από άλλες χρονιές», ενώ συμπλήρωσε ότι φέτος 3 στους 4 υποψηφίους των Πανελληνίων ενημερώθηκαν για τις βαθμολογίες μέσω sms στο κινητό τηλέφωνό τους.

 

Αναφορικά με το νέο ολοήμερο σχολείο,  αναφέρθηκε στην επέκταση του ωραρίου, τονίζοντας ότι από τον Σεπτέμβριο θα τελειώνει στις 17:30. Στο νέο ολοήμερο δεν θα υπάρχουν κριτήρια για την εγγραφή των μαθητών, ενώ θα εφαρμοστεί πιλοτικά στο 50% των ολοήμερων τμημάτων σε όλη τη χώρα.

«Θα προσλάβουμε 3.500 επιπλέον αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, μόνο για το θέμα της επέκτασης του ολοήμερου»

 

Για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, επισήμανε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα παραγματοποιηθούν σχεδόν 8.600 διορισμοί δασκάλων και καθηγητών

 

Αναφέρει οτι με τους νέους πίνακες ΕΑΕ θα προσληφθούν και για τους νέους διορισμούς και για τους αναπληρωτές…

 

Θα πρέπει η υπουργός να ξεκαθαρίσει αμεσα τι εννοούσε όταν έλεγε διορισμούς απο τους νέους πίνακες ειδικής αγωγής, μεχρι χθές το ποίημα ήταν από τους οριστικούς πίνακες που υπάρχουν αυτη τη στιγμή και έχουν ισχύ μέχρι 31/08/22!!

• Θα έχουμε διορισμούς το καλοκαίρι στην ΕΑΕ ή θα μεταφερθούν για την επόμενη σχολική χρονιά;

• Αν γίνουν το καλοκαίρι και στην ΕΑΕ μόνο από τους οριστικούς που έχουμε ήδη μπορούν να γίνουν…

Έκανε ατόπημα η κ Κεραμεως ή έχει αλλάξει ο σχεδιασμός του ΥΠΑΙΘ για τους διορισμούς

 

Η κ. Κεραμέως γνωρίζει τη διαφορά διορισμών – προσλήψεων; ή δεν ξέρει ότι οι διορισμοί γίνονται μόνο από οριστικούς!!!

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ    Μετά το 15.00

 

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo