Κόπτσης – Ν. Κεραμέως: Διορισμοί μόνιμων – Ολοκλήρωση τέλη Ιουλίου – video

Κόπτσης – Τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου θα έχει περατωθεί η διαδικασία των νέων 8.586 μόνιμων διορισμών, εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, ώστε μαζί με τις προσλήψεις αναπληρωτών, 30 Αυγούστου να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά 2022-23

 

Ν. Κεραμέως: οι διορισμοί αυτοί θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι ώστε να αναλάβουν οι νέοι εκπαιδευτικοί την 1η Σεπτεμβρίου. Στόχος,  να υπάρξει  ισορροπία μεταξύ των μόνιμων εκπαιδευτικών και των αναπληρωτών. Οι διορισμοί θα γίνουν στην Ειδική, στην γενική και στα σχολεία της πρωτοβάθμιας – δευτεροβάθμιας. 

 

Ολοήμερο σχολείο

Για το ολοήμερο σχολείο , επεσήμανε πως, από τον Σεπτέμβριο θα επεκταθεί στις 5.30. Τα κριτήρια εγγραφής στο ολοήμερο δεν έχει κριτήρια.

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo