Λοιπόν επειδή το σκανδαλώδες αφήγημα περι γραπτού ΑΣΕΠ σέρνεται σαν σκελετός στα media και ξεστομίζεται χωρίς ντροπή από την ηγεσία του ΥΠΑΙΘ. Απο κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε..

Την Κυριακή αρχίζει το συνέδριο της ΔΟΕ. Δυστυχώς πολλοί αναπληρωτές παρόλο που συνηθίζουν να βρίζουν τη ΔΟΕ, δεν πήγαν να ψηφίσουν στις εκλογές της… ώστε να ενισχύσουν της δυνάμεις εκείνες που έχουν τοποθετηθεί απέναντι στο γραπτό ΑΣΕΠ και έχουν πει οτι είναι αιτία πολέμου καλώντας τη ΔΟΕ να βγάλει ανακοίνωση.

 

Έτσι επιβιώνουν ακόμα μέσα στην ομοσπονδία οι παρατάξεις εκείνες που κάνουν μούγκα για το γραπτό Ασεπ τόσο καιρό, ευθύνονται γιατί στην ημερήσια διάταξη της Γεν.Συνέλευσης ΔΕΝ υπάρχει καμία συζήτηση για τους αναπληρωτές και ορισμένες υπάγονται σε κόμματα που ανερυθρίαστα στηρίζουν γραπτό διαγωνισμό.

Παρόλα αυτά επειδή την Κυριακή ξεκινάει το συνέδριο της ΔΟΕ και επειδή χωρίς την ομοσπονδία είναι πολύ δύσκολο να αντιπαλεύεις την αντιεκπαιδευτική πολιτική, είδαμε ότι το συντονιστικό αναπληρωτών καλεί τους αναπληρωτές σε παράσταση διαμαρτυρίας μέσα στη Γ.Σ. της ΔΟΕ…

Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες αναπληρωτών και σύλλογοι..Ίσως κάποια στιγμή πρέπει να μάθουν να πάψουν να αγνοουν τους αναπληρωτές..

Συντονιστικό αναπληρωτών 

Αυτοί δεν λένε τίποτα! Θα πούμε εμείς! Κάλεσμα σε δυναμική παρέμβαση στο συνέδριο της ΔΟΕ 25-29 Ιουνίου, ξενοδοχείο Novotel

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo