Ανάρτηση του ειδικού δημοτικού σχολείου Πύργου για “υπενθυμίσεις” των υποχρεώσεων της πολιτείας

Και για να μην ξεχνιόμαστε!!

 

Με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς θα θέλαμε να θυμίσουμε στο Δήμο το χρέος του απέναντι στα σχολεία της περιοχής και κυρίως απέναντι στα Ειδικά που έχουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Και για να ευλογήσουμε τα γένια μας θα υπενθυμίσουμε στο Δήμο Πύργου τις δεσμεύσεις του σχετικά με την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου, για τα οποία έχουν ενημερωθεί πολλάκις.

 

Επίσης, να του υπενθυμίσουμε ότι το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πύργου δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί κάτω απ’ αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, που παρεμποδίζουν τον παιδαγωγικό και θεραπευτικό του ρόλο.

 

Κι επιτέλους θα πρέπει ν’ αποφασίσει τι θα κάνει με την παλιά αίθουσα βαρέως τύπου που έχει ¨παρκάρει¨ στο προαύλιο του Σχολείου. Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί του, γιατί επιζητούμε και παλεύουμε για ένα καλύτερο Δημόσιο Ειδικό Σχολείο που θα υπηρετεί την κοινωνία και τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Αναμένουμε, λοιπόν, να δείξει ο Δήμαρχος εμπράκτως αυτή τη φορά τις εκπεφρασμένες και δημοσίως ευαισθησίες του απέναντι στα ΑΜΕΑ.

 

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου.

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

error: Το υλικό προστατεύεται!!