Ανάρτηση του ειδικού δημοτικού σχολείου Πύργου για “υπενθυμίσεις” των υποχρεώσεων της πολιτείας

Και για να μην ξεχνιόμαστε!!

 

Με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς θα θέλαμε να θυμίσουμε στο Δήμο το χρέος του απέναντι στα σχολεία της περιοχής και κυρίως απέναντι στα Ειδικά που έχουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Και για να ευλογήσουμε τα γένια μας θα υπενθυμίσουμε στο Δήμο Πύργου τις δεσμεύσεις του σχετικά με την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου, για τα οποία έχουν ενημερωθεί πολλάκις.

 

Επίσης, να του υπενθυμίσουμε ότι το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πύργου δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί κάτω απ’ αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, που παρεμποδίζουν τον παιδαγωγικό και θεραπευτικό του ρόλο.

 

Κι επιτέλους θα πρέπει ν’ αποφασίσει τι θα κάνει με την παλιά αίθουσα βαρέως τύπου που έχει ¨παρκάρει¨ στο προαύλιο του Σχολείου. Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί του, γιατί επιζητούμε και παλεύουμε για ένα καλύτερο Δημόσιο Ειδικό Σχολείο που θα υπηρετεί την κοινωνία και τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Αναμένουμε, λοιπόν, να δείξει ο Δήμαρχος εμπράκτως αυτή τη φορά τις εκπεφρασμένες και δημοσίως ευαισθησίες του απέναντι στα ΑΜΕΑ.

 

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου.

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo