Διαμαρτυρία ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ για διαρροές κατανομών – Η κάλυψη των επίσημων οργανικών κενών στο 100% είναι μονόδρομος

Προς κάθε Υπεύθυνο,

Σας ενημερώνουμε ότι η διαρροή πληροφοριών περί ανταγωνισμού μεταξύ διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων μόνο καλό δεν κάνει στην εικόνα του ΥΠΑΙΘ και των διαφόρων στελεχών της.

 

Η ειδικότητα ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ δεν θα συμμετέχει στον πόλεμο αυτό – κι ας γνωρίζουμε ότι τα πραγματικά οργανικά κενά μας αποκρύφτηκαν (περισσότερα από 500). Θα σας υπενθυμίσουμε όμως ότι είμαστε οι Εκπαιδευτικοί ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας – μια ειδικότητα που διδάσκει από το Νηπιαγωγείο της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης ως και τα τμήματα των Πανεπιστημιακών Σχολών όλων των κατευθύνσεων, μια ειδικότητα που μετράει την πρόσληψη σχεδόν 3000 αναπληρωτών για το σχολικό έτος 2021-2022, μια ειδικότητα της οποίας τα οργανικά κενά καλύφθηκαν μόλις κατά 47% στους περυσινούς διορισμούς.

 

Ήρθε η ώρα να πάψει η αδικία. Η κάλυψη των επίσημων 336 οργανικών κενών μας στο 100% είναι μονόδρομος. Κύριοι και κυρίες του ΥΠΑΙΘ αναμένουμε τις ενέργειές σας.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo