Δεδομένα Πατρέα για τους επικείμενους διορισμούς σε Αβαθμια, Δβθμια, ΕΕΠ ΕΒΠ

Δεδομένα Πατρέα:

 

Παρότι πρόκειται για διορισμούς Μονίμων, είναι καλύτερο να δούμε τον αριθμό των διορισμών ανά πρόγραμμα πρόσληψης Αναπληρωτών:
ΕΙΔΙΚΗ
ΣΜΕΑΕ & Τ.Ε. (Αβάθμια και Ββάθμια): γύρω στο 1250, δηλ. 100% κάλυψη των οργανικών κενών (στη Ββάθμια θα γίνονταν και παραπάνω, αλλά σε κάποιες ειδικότητες οι εναπομείναντες στους πίνακες είναι λιγότεροι από τα οργανικά κενά)
ΕΕΠ-ΕΒΠ: 750-1500, δηλ. 50%-100% κάλυψη των οργανικών κενών
ΓΕΝΙΚΗ
Μουσικά: γύρω στο 250
Ββάθμια: γύρω στο 2100, δηλ. 100% κάλυψη των οργανικών κενών και τουλάχιστον 60% στο ΠΕ04.04
Ενιαίος Τύπος Ολοήμερου Νηπιαγωγείου (ΠΕ60): γύρω στο 900 (τα επίσημα οργανικά κενά είναι 975)
Ενιαίος Τύπος Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου (ΠΕ70 και ειδικότητες): 2500-3250

Στις 2 περιπτώσεις (ΕΕΠ-ΕΒΠ και ΕΤΟΔΣ) που αναφέρω εύρος τιμών, αν η μια περίπτωση κινηθεί στο άνω όριο, η άλλη περίπτωση θα κινηθεί στο κάτω όριο (αν και με το συγκεκριμένο ΓΓ, είναι προφανές ποιο είναι το πιο πιθανό σενάριο).
Επίσης στο ΕΤΟΔΣ υπάρχει και εσωτερικός “ανταγωνισμός” μεταξύ ΠΕ70 και ειδικοτήτων (δηλ. όσο περισσότεροι ΠΕ70, τόσο λιγότερες ειδικότητες και το αντίστροφο).

 

Νομιζω οτι η ακριβεια του αριθμου δηλωνει οτι η κατανομη ειναι ετοιμη

Θα το απέδιδα στο εξής (πάντως όχι στην τύχη): το 2.236 των οργανικών κενών Δευτεροβάθμιας (είτε αυτούσιο είτε με -100/150 ΠΕ04.04) προστέθηκε με τα υπόλοιπα που είναι στρόγγυλα στα 00/50 και γι’ αυτό ο αριθμός που ανακοινώθηκε από το ΥΠΑΙΘ λήγει σε 86 (άντε τώρα να το σκεφθούν αυτό όσοι τους είπαν λίγο αλλαγμένα τα νούμερα).

 

Καλή τοποθέτηση στους νεοδιόριστους συναδέλφους και υπομονή στους υπόλοιπους. Οι ανάγκες είναι μεγάλες και πρέπει να ανοιχθεί κουβέντα πέρα από την ξερή κάλυψη των επίσημων οργανικών κενών.

 

 

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

error: Το υλικό προστατεύεται!!