Κεραμέως στον ΣΚΑΙ – Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Ανακοίνωση διορισμών τις επόμενες ήμερες – Αριθμούς & Κατανομή

Πάνω από 8.500 διορισμοί εκπαιδευτικών φέτος και θα αγγίξουν τις 25.000 διορισμούς συνολικά ως τριετία 2020-2022.
Εφόσον είπε 25.000 συνολικά τα τρία χρόνια, αναμένουμε να γίνουν 8.501 με 8.800 περίπου νέοι διορισμοί!!
Τα δεδομένα μας που σας είχαμε δώσει εδώ και αρκετο διάστημα για τους επικείμενους διορισμούς
Κυβερνητικός εκπρόσωπος δηλώσεις με αριθμό
https://youtu.be/qebqcpEdu70
Σε βίντεο οι δηλώσεις Κεραμέως
Σύμφωνα με την Καθημερινή, κυκλοφόρησε σήμερα ένα άρθρο για τους διορισμούς που λέει:

Συνολικά σε 8.568 διορισμούς νηπιαγωγών, δασκάλων και καθηγητών θα προχωρήσει το υπουργείο Παιδείας για την επόμενη σχολική χρονιά. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η αρμόδια υπουργός Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Στους διορισμούς αυτούς θα πρέπει να προστεθούν και οι προσλήψεις αναπληρωτών, καθώς και εκείνες (πάλι αναπληρωτών) που θα χρειαστούν για την επέκταση του ολοήμερου προγράμματος στα δημοτικά σχολεία έως τις 17:30.

Το ζήτημα είναι πώς οι 8.568 διορισμοί θα κατανεμηθούν ανά εκπαιδευτική βαθμίδα. Στο θέμα αυτό υπάρχει μια διελκυστίνδα ανάμεσα στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος υποστηρίζει ότι παγίως στην κατανομή είναι «ριγμένη» η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, διότι ενώ οι ελλείψεις σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία είναι περισσότερες από αυτές σε γυμνάσια και λύκεια, τελικά ο αριθμός των διορισμών κατανέμεται σχεδόν ισόποσα.

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo