Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Χιλιάδες προβλήματα με τις διευθύνσεις Α/βαθμιας και Δ/βαθμιας και το πέρασμα των δικαιολογητικών στους φακέλους

Επιστολή υποψηφίων ειδικής αγωγής ΕΑΕ:

Σας αναφέρουμε ένα πρόβλημα χιλιάδων αναπληρωτών που αντιμετωπίζουμε με τις διευθύνσεις Α/βαθμιας και Δ/βαθμιας και το πέρασμα των δικαιολογητικών στους φακέλους μας στον ΟΠΣΥΔ.

Ορισμένες διευθύνσεις πετούν εκτός μεταπτυχιακά που είναι από πανεπιστήμια της Κύπρου, λέγοντας ότι δεν είναι επισημά μεταφρασμένα στα ελληνικά!

 

Αν είναι δυνατόν!

Το πτυχίο αναγράφει τα πάντα στα ελληνικά εκτός από τον Τίτλο του Πανεπιστημίου π.χ. University of Frederick και λένε ότι δεν είναι μεταφρασμένη η σφραγίδα.

Μετα από επικοινωνία με το ΑΣΕΠ μας είπαν ότι κακώς κάνουν και δεν τα δέχονται στις διευθύνσεις. Από το υπουργείο δόθηκε τηλεφωνικά σε μια μόνο διεύθυνση οδηγία να το δεχτεί τελικά το πτυχίο, αλλά δεν μπορεί μα συνεχιστεί αυτό!

Πρέπει όλες οι διευθύνσεις να ενημερωθούν επισημά, είτε από το ΑΣΕΠ, είτε από το Υπουργείο Παιδείας.

Παρακαλώ αναδείξτε το θέμα, χιλιάδες υποψήφιοι θα μείνουν εκτός πινάκων χωρίς λόγο!

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

error: Το υλικό προστατεύεται!!