Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Χιλιάδες προβλήματα με τις διευθύνσεις Α/βαθμιας και Δ/βαθμιας και το πέρασμα των δικαιολογητικών στους φακέλους

Επιστολή υποψηφίων ειδικής αγωγής ΕΑΕ:

Σας αναφέρουμε ένα πρόβλημα χιλιάδων αναπληρωτών που αντιμετωπίζουμε με τις διευθύνσεις Α/βαθμιας και Δ/βαθμιας και το πέρασμα των δικαιολογητικών στους φακέλους μας στον ΟΠΣΥΔ.

Ορισμένες διευθύνσεις πετούν εκτός μεταπτυχιακά που είναι από πανεπιστήμια της Κύπρου, λέγοντας ότι δεν είναι επισημά μεταφρασμένα στα ελληνικά!

 

Αν είναι δυνατόν!

Το πτυχίο αναγράφει τα πάντα στα ελληνικά εκτός από τον Τίτλο του Πανεπιστημίου π.χ. University of Frederick και λένε ότι δεν είναι μεταφρασμένη η σφραγίδα.

Μετα από επικοινωνία με το ΑΣΕΠ μας είπαν ότι κακώς κάνουν και δεν τα δέχονται στις διευθύνσεις. Από το υπουργείο δόθηκε τηλεφωνικά σε μια μόνο διεύθυνση οδηγία να το δεχτεί τελικά το πτυχίο, αλλά δεν μπορεί μα συνεχιστεί αυτό!

Πρέπει όλες οι διευθύνσεις να ενημερωθούν επισημά, είτε από το ΑΣΕΠ, είτε από το Υπουργείο Παιδείας.

Παρακαλώ αναδείξτε το θέμα, χιλιάδες υποψήφιοι θα μείνουν εκτός πινάκων χωρίς λόγο!

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo