Ανακοίνωση ΠΕΑΔ για τους επικείμενους διορισμούς

➡️Να προσθέσω οτι στο e-wall πιστεύουμε μαζί με τον αριθμό που θα πρέπει να ξεπερνάει τους ➡️”10.300″ για να καλυφθούν βασικές ανάγκες όλων των ειδικοτήτων, θα πρέπει να έχουμε και ➡️σύσταση νέων οργανικών, αν δεν εχει ήδη 📎ξεκινήσει η διαδικασία σύστασης σε συγκεκριμένες ειδικότητες… ✅ Όλη η εκπαιδευτική κοινότητα Α/βθμια και Δ/θμια υπηρετεί με υψηλές εκπαιδευτικές προδιαγραφές!!… Καμία υπουργός δε μας κάνει χάρη, είναι επιτακτικό και αναγκαίο να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά, ακόμη και αυτά που κρύβουν τεχνηέντως!!!

 

 

ΠΕΑΔ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

Δελτίο Τύπου
Το σύνολο των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναμένει τους επικείμενους διορισμούς και προσδοκεί το νούμερο και η κατανομή να δικαιώσει και να ανταμείψει τους κόπους που έχουν καταβάλει τα τελευταία έτη.
Η ΠΕΑΔ καλεί την υπουργό να αναγνωρίσει ότι η δευτεροβάθμια εκπαίδευση υπηρετεί με υψηλές εκπαιδευτικές προδιαγραφές το σύνολο του μαθητικού πληθυσμού που προετοιμάζεται για την τράπεζα θεμάτων ( τον επόμενο χρόνο θα υπάρξει τράπεζα θεμάτων και στην Γ Λυκείου ) και για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Άλλωστε η παρατεταμένη οικονομική κρίση στην χώρα μας είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα έντονο δημογραφικό πρόβλημα το οποίο εξελίσσεται σε βραδυφλεγή βόμβα. Το γεγονός αυτό αποτύπωσε και η υπουργός σε πρόσφατη δήλωσή της καθώς υπογράμμισε ότι ο μαθητικός πληθυσμός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τη δεδομένη στιγμή υπόκεινται σε μείωση της τάξης του 16,5 έως 17 %
Θα ήταν λοιπόν εσφαλμένη πολιτική κίνηση να ξεκινήσει η επόμενη χρονιά με σοβαρά ελλείματα εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γεγονός που θα οδηγήσει σε κρίση τους θεσμούς της εκπαίδευσης και της ευρύτερης κοινωνίας
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo