Πρόεδρος ΑΣΕΠ: Μέχρι τα τέλη Αυγούστου Θα έχουμε τελειώσει με τους πίνακες ΕΑΕ

“Τελικώς πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας ως προς τον αριθμό των υποψηφίων, περιμέναμε 45.000 υποψήφιους και φτάσαμε στους 80.000 υποψήφιους” δήλωσε χθες ο Πρόεδρο του ΑΣΕΠ κ. Αθ. Παπαϊωάννου, στον  ΑΛΦΑ RADIO

 

Αυτό αυξάνει τον φόρτο εργασίας, το έργο το οποίο καλείται το ΑΣΕΠ να φέρει εις περας. 

Έχουμε αγωνία αλλά είναι βέβαιο από την ώρα που θα μας έρθουν τα στοιχεία από το Υπουργείο Παιδείας θα ρίξουμε όλο το βάρος μας στο να τελειώσει ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Τώρα βρισκόμαστε στη φάση κατά την οποία οι Διευθύνσεις του υπουργείου Παιδείας εξετάζουν τα δικαιολογητικά και ελπίζουμε μέχρι τα τέλη του μήνα ή αρχές του επόμενου μήνα να ολοκληρώσουν το έργο τους και να μας τα στείλουν ηλεκτρονικά για να αρχίσει μετά το έργο του ΑΣΕΠ με σκοπό μέχρι τα τέλη Αυγούστου να έχουμε τελειώσει.

 

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

error: Το υλικό προστατεύεται!!