Τι γίνεται με τα ορφανά της Διαμαντοπούλου; Wannabe μεγαλο-συνδικαλιστές και ιντερνετικοί εξυπηρετητές αλλά πιστοί στις απόψεις τους…

Μαθαίνουμε οτι είναι υπερ του γραπτού διαγωνισμού και δεν το κρύβουν κιόλας!! Σε μηνύματα συναδέλφων που αγχωμένοι και φοβισμένοι τους ρωτούν τι θα γίνει, η απάντηση τους είναι είμαστε ΥΠΕΡ ΓΡΑΠΤΟΥ (οχι ολοι προφανώς, αλλά συγκεκριμένα μεγαλοστελεχη που “φημίζονται” για τους αγωνες τους, μεχρι και κλωνοποίηση θέλανε λέει να τους κάνουν, γιατί δεν ξαναβγαίνει αυτή η έκδοση συνδικαλιστή)!!

Γιατί δε το λέγανε πριν ξεκινήσουν οι εκλογες να ξέρει ο κόσμος τι ψηφίζει στους αντιπροσώπους του??

Τα ιδια είχαμε και με την αξιολόγηση, αλλα λέγανε στις συνελεύσεις, αλλα λέγανε στους διευθυντές σχολείων τους (μη και χάσουν οι δικοί τους τις θέσεις τους..

Ή την παραπλάνηση που προκάλεσαν, ότι δήθεν ανέβασαν τα ενιαία κείμενα της Δοε και τους τα κατέβασε το σύστημα, κάτι που προφανώς δεν γινόταν. Όσοι ακολουθούσαν τα κείμενα της Δοε, η πλατφόρμα τα δεχόταν κανονικά.)

Θα μου πεις εδώ κατεβαίνουν μεταμφιεσμένοι σε διάφορες περιοχές ως ανεξάρτητοι με αλλά ονόματα, αλλα με τα στελέχη τους μέσα σε αυτά (νησιά Ιονίου, νησάκια Αιγαίου, Κυκλάδες)!!

Προφανώς δε θέλουν να καταλάβουν οι συνάδελφοι ποιοι είναι αυτοί που ζητούν την ψήφο τους.. γιατί τότε πάει…θέλουν να εκλεγούν πρώτα κρυπτόμενοι και μετά να συνεχίσουν να λένε τα δικά τους…

Βέβαια υπάρχουν και πολλά αξιολόγα, πραγματικά ανεξάρτητα σχήματα, ανά την Ελλάδα, χωρίς δεσμεύσεις σε κόμματα, για αυτό οι συνάδελφοι πρέπει να ψάχνουμε τι ψηφίζουμε..

Φήμες η πραγματικότητα για ψαχτείτε λίγο πριν την κάλπη..