ΙΕΠ: Συμμετοχή στην 5η Επιμορφωτική Περίοδο του προγράμματος – Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στις δεξιότητες μέσω εργαστηρίων

Σας διαβιβάζουμε το Δελτίο Τύπου, μαζί με τη συνοδευτική υπ’ αριθμ. 6278/20-05-2022 (ΑΔΑ:Ω56ΤΟΞΛΔ-ΒΗΝ) Πρόσκληση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), για δήλωση συμμετοχής των εν ενεργεία εκπαιδευτικών (μονίμων & αναπληρωτών) Π.Ε. και Δ.Ε. (Γυμνάσια), στην 5η περίοδο εξ αποστάσεως επιμόρφωσης για το σχολικό έτος 2021-2022, στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στις Δεξιότητες μέσω Εργαστηρίων», που υλοποιείται μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) επιμόρφωσης του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα.

 

Σύμφωνα με το προαναφερθέν Δελτίο Τύπου του ΙΕΠ, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν τη σχετική αίτηση έως και Τρίτη 14-06-2022 και ώρα 13:00 και σε ό,τι αφορά στη διαδικασία συμμετοχής και παρακολούθησης, οι ενδιαφερόμενοι/νες μόνιμοι και αναπληρωτές/τριες εκπ/κοί Α/θμιας (Νηπιαγωγείο- Δημοτικό) και Β/θμιας (Γυμνάσιο) Εκπ/σης για το σχολικό έτος 2021-2022 μπορούν να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Ι.Ε.Π.: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php ακολουθώντας την αναγραφόμενη στην ιστοσελίδα σχετική διαδικασία. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία υποβολής αίτησης αποτελείται από τρία στάδια:

 

α) Εγγραφή στο μητρώο του ΙΕΠ,

β) Συμπλήρωση απογραφικού δελτίου Σελίδα 1 από 2εισόδου & ερωτηματολογίου και

γ) Υποβολή αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα επιμόρφωσης, ενώ παράλειψη ενός σταδίου σημαίνει μη δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα. Σημειώνεται ότι η πρόσβαση των εγγραφέντων της 5ης Επιμορφωτικής Περιόδου θα είναι δυνατή από 17/06/22 και ώρα 13:00 έως και 04-09-2022 και όσοι θα έχουν εγγραφεί θα μπορούν να συνδεθούν για να ξεκινήσουν το πρόγραμμα ΜΟΝΟ με τους κωδικούς του TAXIS στη διεύθυνση: https://elearning.iep.edu.gr/study/course/view.php?id=510 η δε πρόσβαση των εγγραφέντων εκπαιδευτικών στην ψηφιακή πλατφόρμα του προγράμματος επιμόρφωσης του ΙΕΠ θα δίνεται σταδιακά, ανά ομάδες, σύμφωνα με τις δυνατότητες του προγράμματος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στo τηλέφωνo 2131335301, κ. Ε. Σταμούλης (για οργανωτικά θέματα), και στο link https://iep.edu.gr/helpdesk/open.php?topicId=14 (μόνο για τεχνικά θέματα).

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ [741.31 KB]

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

Απάντηση

error: Το υλικό προστατεύεται!!