Έρχονται κρίσεις διευθυντών σχολικών μονάδων μέσα στο καλοκαίρι;

Οι φήμες φουντώνουν πως το Υπουργείο Παιδείας τρέχει άρον άρον να κλείσει τις εκκρεμότητες με την επιλογή νέων στελεχών εκπαίδευσης. Παραταύτα έχει πέσει έξω σε όλα τα χρονοδιαγράμματα που το ίδιο έχει θέσει.

 

Ξεκίνησε με τους διευθυντές εκπαίδευσης ( δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη) , συνέχισε με τους σχολικούς συμβούλους (σε εξέλιξη η διαδικασία) και στη συνέχεια ακολουθούν οι διευθυντές Δημοτικών Σχολείων.

 

Σύμφωνα με τον νόμο που η ίδια η Κεραμέως πέρασε από τη Βουλή, στα συμβούλια επιλογής διευθυντών σχολικών μονάδων μετέχουν και οι επόπτες ποιότητας που επιλέγονται μεταξύ των σχολικών συμβούλων. Πώς θα επιλεγούν όμως όταν δεν έχουν επιλεγεί ακόμη οι σχολικοί σύμβουλοι και δεν προβλέπεται να έχουν επιλεγεί πριν από την 1η του Σεπτέμβρη…

 

Γνωστή εκπαιδευτική σελίδα για τις πληροφορίες που έχει από την κυβερνητική παράταξη και τον ρολο της, ανέφερε την πληροφορία ότι θα έρθει τροπολογία και δε θα απαιτείται η παρουσία εποπτών ποιότητας στις κρίσεις. Χθες η υπουργός σε αντίστοιχη ερώτηση αρκέστηκε να απαντήσει “θα δούμε“!!!

Απάντηση

error: Το υλικό προστατεύεται!!