Στην κοσμάρα της η πλειοψηφία της ΔΟΕ – Δεν βάζουν καν τα θέματα αναπληρωτών, τρόπου πρόσληψης και αξιολόγησης στη γενική συνέλευση!

Όπως θα έχετε παρατηρήσει γίνονται εκλογές σε όλη την Ελλάδα, για την ανάδειξη αντιπροσώπων για τη Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ το καλοκαίρι.

Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι κάθε συλλόγου εκτός από ότι θα εκλέξουν το νέο ΔΣ, θα συζητήσουν τα επίμαχα-επίκαιρα ζητήματα και η συνέλευση θα λάβει αποφάσεις πάνω σε αυτά.

Τα θέματα που θα συζητηθούν=Ημερήσια διάταξη τα προτείνει το απερχόμενο ΔΣ και είναι δεσμευτικό ότι μόνο αυτά θα συζητηθούν….και ΤΩΡΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ…

Στα θέματα αυτά ΔΕΝ υπάρχουν πουθενά τα ζητήματα των αναπληρωτών, των διορισμών, ο τρόπος διορισμού και ο ενδεχόμενος γραπτός ΑΣΕΠ, αλλά ούτε και η αξιολόγηση (ατομική και σχολείων).

 

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ

Αυτά προφανώς δεν αφορούν τη ΔΟΕ, δε χρειάζεται να συζητηθούν ούτε να λάβει αποφάσεις δράσης πάνω σ ‘αυτά! Αυτή είναι η ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ ΔΟΕ! Πώς αποφασίστηκε αυτό από το ΔΣ; 

Ρωτήστε να μάθετε!!

 

ΥΓ: Ακριβώς τα ίδια έγιναν στην τελευταία ΓΣ το 2019, όπου αρνούνταν πεισματικά να συζητήσουν για τους αναπληρωτές. Υπάρχουν ακόμη αναρτημένα τα σχετικά βίντεο.

ΥΓ2:Γιατί άραγε αποφεύγουν να βάλουν αυτά τα θέματα; Δεν θέλουν να δεσμευτούν με μια απόφαση και ένα πρόγραμμα δράσης πάνω σε αυτά μήπως;

ΥΓ3:Τα κακώς κείμενα δεν τα αλλάζουμε με αδιαφορία και αφορισμούς, αλλά με τη μαζική συμμετοχή μας! Είναι η μόνη λύση.

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

Απάντηση

error: Το υλικό προστατεύεται!!