ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΠΑΤΡΩΝ

Σας στέλνουμε αυτή την επιστολή διαμαρτυρίας οι απόφοιτοι του 19 του μεταπτυχιακού ειδικής αγωγής Λευκωσίας-Πατρών. Σε εμάς δεν χορηγήθηκε βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών το 19 για να την καταθέσουμε στην αίτησή μας για αναπληρωτές και μόνιμο διορισμό διότι το πανεπιστήμιο Πατρών μας έλεγε ότι είναι παράνομο να δοθούν τέτοιες βεβαιώσεις πριν τη λήξη του εξαμήνου.

Φέτος όμως τα πανεπιστήμια αυτά Λευκωσίας-Πατρών που συνεργάζονται έδωσαν αυτές τις βεβαιώσεις στους φοιτητες 4ου εξαμήνου ΠΡΙΝ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το ΕΑΠ ξεκαθάρισε δημόσια τη θέση του πως για τον ίδιο λόγο ΔΕΝ δίνει βεβαιώσεις στους φοιτητές του ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ.

Το πανεπιστήμιο της Πάτρας δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση για αυτό το ζήτημα και ούτε παίρνουμε ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τον κύριο Πρύτανη ο οποίος πριν λίγες μέρες έλεγε πως δεν θα δοθούν βεβαιώσεις πριν τη λήξη του εξαμήνου. Όμως οι βεβαιώσεις δόθηκαν με υπογραφή καθηγητή του πανεπιστημίου Πατρών!!!

Σε ποια απόφαση λοιπόν στηρίχτηκε το πανεπιστήμιο και υπεγραψε αυτές τις βεβαιώσεις ολοκλήρωσης σπουδών χωρίς να εχει λήξει το εξαμηνο?

Θα θέλαμε να λυθεί δίκαια αυτό το θέμα και να ακυρωθούν αυτές οι βεβαιώσεις κατά τον έλεγχο των δικαιολογητικών από την υπηρεσία που ελέγχονται (ΑΣΕΠ,ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ..)

Υ.Γ. Θα θέλαμε την επίσημη τοποθέτηση του ΑΣΕΠ και του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και για πανεπιστήμια όπως το Φρέντερικ που ακολούθησαν την ίδια τακτική προσβάλλοντας την αξιοκρατική κατάταξη των αποφοίτων στους πίνακες εκπαιδευτικών.

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo