Χαμόγελο του Παιδιού: Λειτουργία κράτους με όρους μαφίας!

Το χαμόγελο του Παιδιού έκανε την εξής ανάρτηση στο τουίτερ: «Τραγικό, σταθερός Χορηγος μας έβγαλε ανακοίνωση σαν εταιρία, για την υποστήριξη του @hamogelo και την επόμενη ημέρα δέχθηκε εξονυχιστικό έλεγχο από το τμήμα δημοσίων εσόδων και του είπαν ότι ακολουθεί Και έλεγχος περιφέρειας, το κατέβασε αμέσως φοβήθηκε».

 

Λειτουργία κράτους με όρους μαφίας!

 

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού κατηγόρησε την κυβέρνηση και συγκεκριμένα τη Δόμνα Μιχαηλίδου ότι θέλει να κλείσει τον καταξιωμένο φορέα. «Ως δαμόκλειο σπάθη που κρέμεται πάνω από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και τους άλλους ιδιωτικούς αντίστοιχους φορείς και ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει το διοικητικό του συμβούλιο, να ακυρώσει το έργο του και να το οδηγήσει σε κλείσιμο, χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του, Κώστας Γιαννόπουλος, την υπουργική απόφαση 40494/3.5.2022 του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

 

Κατά τον κ. Γιαννόπουλο, η εν λόγω υπουργική απόφαση της κ. Δόμνας Μιχαηλίδου οδηγεί άμεσα στο κλείσιμο των τριών Σπιτιών Ημερήσιας Φροντίδας του «Χαμόγελου του Παιδιού», αφού δε συμπεριλήφθηκε στην απόφαση η λειτουργία τους και σε διάστημα ενός χρόνου θα κλείσουν και τα έντεκα Σπίτια Διαβίωσης του φορέα, αφού είναι αδύνατο να πληρούν τις οικοδομικές τακτοποιήσεις που προβλέπει η υπουργική απόφαση.

 

Μπορείτε να συμμετέχετε το ψήφισμα μας

 


Μερικά από τα σχόλια

Άμεσα ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης και προσφυγή στη δικαιοσύνη ως απαράδεκτη αφού δεν προβλέπεται πχ για εκκλησιαστικές δομές. Όλη η κοινωνία μαζί σας. Για τα παιδιά. Για το #Χαμόγελο_του_Παιδιού

 

Βασικά το Χαμογελο ακολουθεί άλλο μοντέλο, το Group Home που έχουν σε πολλές χώρες του εξωτερικού. #χαμογελο_του_παιδιου #Χαμόγελο_του_Παιδιού

 

ΠΗΓΗ

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

Απάντηση

error: Το υλικό προστατεύεται!!