Οδηγίες και κατευθύνσεις για την ίδρυση και λειτουργία Τάξεων Υποδοχής (ΤΥ) ΖΕΠ για το σχολικό έτος 2022-2023 σε δημοτικά σχολεία της χώρας – Α’ Φάση

Προσοχή

 

α) Τα διαπιστωτικά τεστ θα πρέπει να διεξαχθούν σε μαθητές που φοιτούν κατά το τρέχον σχολικό έτος (2021-2022) στις Α΄-Ε΄ τάξεις των δημοτικών σχολείων.

β) Οι μαθητές που έχουν συμπληρώσει το ανώτερο 2 έτη φοίτησης στην ΤΥ Ι και 3 έτη φοίτησης στην ΤΥ ΙΙ, δεν μπορούν να συνεχίσουν τη φοίτηση σε ΤΥ.

γ) Το Πρακτικό του Συλλόγου Διδασκόντων να είναι επικυρωμένο, εκτός κι αν φέρει ψηφιακή υπογραφή. Επίσης, στο πρακτικό θα πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός των μαθητών που θα φοιτήσουν στις εν λόγω ΤΥ.

δ) Όλα τα σχετικά έγγραφα να φέρουν το λογότυπο ΕΣΠΑ που βρίσκεται στην εγκύκλιο.

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ [268.04 KB]

ΣΑΤΕΑ: Αίτημα προς τα αρμόδια τμήματα του ΥΠΑΙΘ για άμεση ανακοίνωση χρονοδιαγράμματος για την ίδρυση Τμημάτων Ένταξης

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo