Υπενθύμιση – οδηγίες για τις προκηρύξεις ΕΑΕ 1ΕΑ, 2ΕΑ, 3ΕΑ, 4ΕΑ, 5ΕΑ

Να θυμίσουμε στους συναδέλφους αναπληρωτές ότι η διορία για την αίτηση ειδικής αγωγής στο ΑΣΕΠ λήγει 23/5 στις 12.00 το μεσημέρι.

Επίσης ιδιαίτερη προσοχή:

– Στην καταβολή του Παραβόλου.
– Στον έλεγχο των περασμένων στοιχείων στον ΟΠΣΥΔ.
– Να συμφωνεί ο ΑΦΜ που έχει δηλωθεί στον ΟΠΣΥΔ με αυτόν που έχει δηλωθεί στο ΑΣΕΠ γιατί διαφορετικά δεν μπορούν να αντληθούν στοιχεία.

Οδηγοί: ΑΣΕΠ, Παραβόλου, ΟΠΣΥΔ, βοηθητικά αρχεία

 

– Δεν περνάμε εκ νέου προσόντα που φαίνονται επικυρωμένα στον ΟΠΣΥΔ.

– Πρώτα κάνουμε αίτηση στο ΑΣΕΠ και κατόπιν ανεβάζουμε ,αν υπάρχουν, νέα προσόντα στον ΟΠΣΥΔ στην καρτέλα επικαιροποίηση , η οποία ανοίγει μόνο με αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης στο ΑΣΕΠ που έχει προηγηθεί.

– Οι ΠΕ71,ΠΕ 61 αν δεν έχουν μεταπτυχιακό δηλώνουν στον αριθμό μεταπτυχιακών 1 διότι το πτυχίο τους παίρνει τα 20 μόρια του μεταπτυχιακού. Αν δεν μπει ο αριθμός 1 δε θα προσμετρηθούν. Αν έχουν και μεταπτυχιακό βάζουν τον αριθμό 2.

– Στην προϋπηρεσία βάζουμε μόνο το ακέραιο μέρος. Αν βάλουμε παραπάνω δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν βάλουμε λιγότερο μετράει αυτό που δηλώσαμε.

– Οι ΠΕ71, ΠΕ 61 στο σημείο που λέει επιπρόσθετα προσόντα για ένταξη στην ειδική δε βάζουν τίποτα, καθώς μόνο με το πτυχίο τους μπαίνουν στους πίνακες χωρίς άλλο επιπρόσθετο προσόν

Ερωταπαντήσεις στις προκηρύξεις αναπληρωτών ΕΑΕ “του Μάριου Μαγιολαδίτη”

2 σκέψεις σχετικά με το “Υπενθύμιση – οδηγίες για τις προκηρύξεις ΕΑΕ 1ΕΑ, 2ΕΑ, 3ΕΑ, 4ΕΑ, 5ΕΑ

 • 13 Μαΐου 2022, 12:01
  Permalink

  Αν στον ΑΣΕΠ βάλουμε ΝΑΙ στην κατοχή σεμιναρίου 300 ωρών ΑΕΙ και στα πρόσθετα προσόντα βάλουμε και το σεμινάριο 400 ωρών στην ΕΑΕ, όταν πα΄με στον οπσυδ για να υποβάλλουμε τα δικαιολογητικά (επειδή μιλάω για ένα σεμινάριο τουλ.400 ωρών στην ΕΑΕ) θα πρέπει να ανέβει 2 φορές; (μια ως αποδεικτικό σεμιναρίου 300 ωρών και μια ως αποδεικτικό σεμιναρίου 400 ωρών στην ΕΑΕ)
  ρωτάω επειδή στα επισυναπτόμενα έγγραφα ζητάει να ανέβει αντίστοιχο αποδεικτικό

  Σχολιάστε
 • 13 Μαΐου 2022, 14:49
  Permalink

  Ανεβαίνει μονο μια φορα!! Στον ΟΠΣΥΔ το ενα μιλάει για σεμινάριο ΕΑΕ και 5ο άλλο για οποιοδήποτε σεμινάριο άσχετο με την ΕΑΕ.
  Διαβάστε του οδηγούς και τις ερωταπαντήσεις στην κεντρική σελίδα..

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

error: Το υλικό προστατεύεται!!