Διορισμοί: πληροφορίες Πατρέα & ΠΕΑΔ – κονδύλι

Όπως μας ενημέρωσε ο Πατρέας σήμερα:

Tο ΥΠΕΣ έχει ζητήσει όλα τα στοιχεία, δεν περίμενε την εγκύκλιο των μετατάξεων, όπως αναμέναμε οι περισσότεροι.

Τώρα βρίσκονται στα “παζάρια”: λίγο πάνω από 7.500 το ΥΠΕΣ, λίγο πάνω από 10.000 το ΥΠΑΙΘ (στην Πρωτοβάθμια εντοπίζεται η διαφορά). Θα πάρει κάποιο χρόνο αυτή η διαδικασία.

Δεν έχει αλλάξει τίποτα όσον αφορά τους διορισμούς.

Δεδομένα-Αναλυτική Ενημέρωση για διορισμούς!!

 

Από την άλλη με σημερινό της δημοσίευμα- ποστ και η ΠΕΑΔ:

Η ΠΕΑΔ ήρθε σε επικοινωνία με το υπουργείο Παιδείας σχετικά με το θέμα των διορισμών που όλοι περιμένουμε . Το υπουργείο επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι θα γίνουν διορισμοί εκ νέου αλλά καθυστερεί τις ανακοινώσεις το υπουργείο Εσωτερικών καθώς είναι ακόμα σε διαπραγματεύσεις για τον αριθμό . Έτσι λοιπόν , το προεδρείο της ΠΕΑΔ ήρθε σε επαφή με τον υπουργό Εσωτερικών και πληροφορήθηκε ότι ο ελάχιστος αριθμός διορισμών θα είναι 7500 και ο μέγιστος 11500 . Η ΠΕΑΔ βέβαια , άσκησε πίεση στον υπουργό για τον μέγιστο αριθμό διορισμών .

Συνάδελφοι , περιμένουμε άμεσα εξελίξεις ευνοϊκές για όλους μας .

Ανακοινώσεις για Διορισμούς και η κατανομή: Οι πρώτες πληροφορίες μας..

Εμείς πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει ότι το κονδύλι έχει βρεθεί και για γενική και για ειδική, το μόνο που απομένει είναι ο αριθμός και να βγει η κατανομή!!

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo