ΣΑΚΕΑ: Πιστοποιητικά ΚΕΠΑ- Προκήρυξη Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής

Προς

  1. κ. Μιχαηλίδου Δόμνα- Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης.

  1. κ. Σταμάτη Γεώργιο – Γ.Γ. Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας.

  1. Διεύθυνση Πολιτικών Ατόμων με Αναπηρία.

 

04/05/2022

Αρ.Πρωτ.191

Αξιότιμες/οι

Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την επίσπευση των διαδικασιών εξέτασης και έκδοσης γνωματεύσεων από τα ΚΕ.Π.Α. (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας) ενόψει της προκήρυξης για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) με αριθμό 3ΕΑ/2022 ώστε οι εκπαιδευτικοί να προλάβουν την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των νέων πιστοποιητικών στο ΑΣΕΠ, που είναι η 23η Μαΐου 2022 και να λάβουν την μοριοδότηση που αναλογεί στο εκάστοτε ποσοστό.

Με εκτίμηση για το ΔΣ του ΣΑΚΕΑ

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

Απάντηση

error: Το υλικό προστατεύεται!!