Αίτηση: οδηγίες για το e-Παράβολο

📍Πλησιάζοντας η έναρξη των αιτήσεων του ΑΣΕΠ για την Ειδική Αγωγή και προσπαθώντας να αποτρέψουμε συναδέλφους να κάνουν ξανά λάθος στην πληρωμή του παραβόλου, σας παραθέτουμε μια σημαντική συμβουλή – πληροφορία στο θέμα αυτό:

ΑΣΕΠ: Εγγραφή & Οδηγός βήμα βήμα της αίτησης & Έκδοση e- παραβολο

 

➡️Όπως βλέπουμε στην εικόνα, στο e-banking της Εθνικής Τράπεζας υπάρχουν δύο πεδία σχετικά με το παράβολο. Το ένα γράφει έκδοση παραβόλου και το άλλο πληρωμή παραβόλου.

Ερωταπαντήσεις στις προκηρύξεις αναπληρωτών ΕΑΕ “του Μάριου Μαγιολαδίτη”

 

➡️Όπως είναι λογικό, όσοι εκδώσουν το παράβολο από την ΑΑΔΕ και θέλουν να το πληρώσουν μέσω e-banking, θα πρέπει να επιλέξουν την κόκκινη επιλογή (μόνο πληρωμή).

ΑΣΕΠ – ΟΠΣΥΔ: Η διαδικασία βήμα βήμα κατάθεσης των δικαιολογητικών

 

📌Υ.Γ: Η εικόνα είναι από το e-banking του υπολογιστή και όχι από την εφαρμογή του κινητού. Εκεί τα πράγματα περιπλέκουν και σας συμβουλεύουμε να μην τη χρησιμοποιήσετε όσο και αν σας “λύνει τα χέρια” από άποψη ταχύτητας.

 

📌Υ.Γ2: Έχουμε ήδη ανεβασμένο οδηγό βήμα – βήμα που μπορείτε να συμβουλευτείτε για να πάρετε μια ιδέα μέχρι να ετοιμάσουμε τον φετινό με τις αλλαγές που έχουν γίνει. Οπότε μη βιαστείτε ακόμη να κάνετε τις αιτήσεις σας.

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

Απάντηση

error: Το υλικό προστατεύεται!!