Δικαιολογίες τέλος! Την Δευτέρα 18/4 στις 11:00 οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί καλούμαστε να δώσουμε δυναμικό «παρών» στο ΥΠΑΙΘ

Την Δευτέρα 18/4 στις 11:00 οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί καλούμαστε να δώσουμε δυναμικό «παρών» στο ΥΠΑΙΘ.

 

Ζητάμε να ανοίξουν οι υπηρεσιακές μεταβολές (μεταθέσεις, αποσπάσεις). Ένας χρόνος είναι αρκετός για την υπηρέτηση της οργανικής θέσης, ακριβώς όπως ίσχυε τα τελευταία χρόνια. Ειδικά, ενόψει των νέων διορισμών που προαναγγέλλονται, είναι το μόνο δίκαιο, νόμιμο και ηθικό.

ΔΟΕ: Συμμετοχή στην κινητοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στις 18 Απριλίου – Γ. Δελής: Να γίνει μονοετής η παραμονή των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στον τόπο διορισμού τους (VIDEO)

Φαίνεται πως το αίτημα των 3000 οικογενειών, των 32 ερωτήσεων στη Βουλή, και των 60 Σωματείων δεν αντιμετωπίζεται με τη πρέπουσα σοβαρότητα από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ. Χωρίς κανένα κοινωνικό αντανακλαστικό, εγκλωβίζουν τους εκπαιδευτικούς για δύο, ίσως και παραπάνω, χρόνια μακριά από τις οικογένειές τους,  εν μέσω μάλιστα οικονομικής κρίσης. Οι μισθοί ιδιαίτερα των νεοδιόριστων αλλά και των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, οι οποίοι βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους, δεν επαρκούν για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους και τη στήριξη των οικογενειών τους.

 

Το αίτημά μας αγκαλιάστηκε από την κοινωνία, έχει διακομματική στήριξη και η πολιτική ηγεσία κωφεύει επιδεικτικά.

 

Δίπλα μας, συνοδοιπόροι μας στα μεγάλα ζητήματα της εκπαίδευσης, τα Πρωτοβάθμια Σωματεία μας, οι Επιστημονικοί μας Σύλλογοι, η ΟΛΜΕ, η ΔΟΕ. Την κινητοποίηση στηρίζει και η ΑΔΕΔΥ με κάλεσμά της.

 

Ραντεβού στο ΥΠΑΙΘ, στις 18/4 και ώρα 11:00 με πανό από όλη την Ελλάδα, δρώμενα και δυνατή φωνή. Η φωνή μας θα ακουστεί στον 8ο όροφο του Υπουργείου.

Μείωση οργανικής: Αφού διορισθήκαμε μετα από 10, 11 ή 15 χρόνια αναπλήρωσης του εαυτού μας!! Γιατί γκρινιάζουμε…

Ένας χρόνος φτάνει!

Μην παίζετε με τις ζωές μας!

 

Μείωση οργανικής – Δικαιολογίες τέλος

Μείωση Οργανικής Νεοδιόριστων: Υπόμνημα και προτεινόμενη διάταξη – ΥΠΑΙΘ

E-wall

Τζάτζος Χρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

error: Το υλικό προστατεύεται!!