Δράση Συλλόγου Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής Αγωγής σε συνεργασία με την Ένωση Εικαστικών Υπερ Φορέων Καρκινοπαθών και Άλλων Ασθενών σε Ελλάδα και Κύπρο ΛΑΝΑΣΣΑ σε σχολεία της Εύβοιας

Δράση Συλλόγου Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής Αγωγής σε συνεργασία με την Ένωση Εικαστικών Υπερ Φορέων Καρκινοπαθών και Άλλων Ασθενών σε Ελλάδα και Κύπρο ΛΑΝΑΣΣΑ σε σχολεία της Εύβοιας.

Πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Απριλίου 2022, δράση-δωρεά απο τους εκπροσώπους του ΔΣ του Σ.Α.Κ.Ε.Α Σταματάκο Γεώργιο και Γαϊτάνη Μαρία σε σχολεία των δήμων Χαλκίδας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Χαλκίδας) και Ιστιαίας-Αιδηψού (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καμαρίων). Η δράση πραγματοποιήθηκε, έπειτα από αίτημα του Σ.Α.Κ.Ε.Α., στο οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και με θέρμη και η ΛΑΝΑΣΣΑ “Ένωση Εικαστικών Λανάσσα υπέρ φορέων καρκινοπαθών και άλλων ασθενών σε Ελλάδα και Κύπρο” δια της προέδρου της κ. Λαζαρίδου Χριστίνας.

Από την έδρα της Ένωσης ΛΑΝΑΣΣΑ, παραλάβαμε και παραδώσαμε:

  • Στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Χαλκίδας, πασχαλινές λαμπάδες και σκουφάκια για τους μαθητές.

  • Στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καμαρίων της Β. Εύβοιας, πασχαλινές λαμπάδες, σκουφάκια και 2 κιβώτια με τρόφιμα, για το εργαστήριο μαγειρικής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ένωση ΛΑΝΑΣΣΑ για την στήριξη ιδιαίτερα την πρόεδρο κυρία Λαζαρίδου Χ., η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας.

Επίσης τους συναδέλφους και τους διευθυντές των σχολείων που μας διευκόλυναν για την παράδοση της δωρεάς εντός του Σαββατοκύριακου.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους

Με εκτίμηση

Για ΔΣ του ΣΑΚΕΑ

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo