Πρόσκληση της Ημερίδας Ενημέρωσης και Δικτύωσης INTheLOOP4VET, με θέμα: “Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση στην Ελλάδα”

Πρόσκληση της Ημερίδας Ενημέρωσης και Δικτύωσης INTheLOOP4VET, με θέμα:”Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση στην Ελλάδα”

Ημερίδα Ενημέρωσης και Δικτύωσης INTheLOOP4VET

«Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση στην Ελλάδα»

4 Απριλίου 2022, 13:00 μμ.

 

Άγγελος Καβασακάλης, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών

Διά βίου μάθηση και οι προκλήσεις αναγνώρισης-επικύρωσης της πρότερης μάθησης

 

Πιτσικάλης Σταύρος, Σύμβουλος Β’ Ι.Ε.Π., Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής

Ψηφιακός μετασχηματισμός της σχολικής διοίκησης και του εκπαιδευτικού έργου

 

Μιχαήλ Χλέτσος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Η σχέση μεταξύ εκπαίδευσης και αποτελεσματικότητας

 

Έρικα Νικά (Project Manager, PROMEA)

Παρουσίαση του εργαλείου αξιολόγησης INtheLOOP4VET

 

Σύνδεσμος εγγραφής στην ημερίδα

 

 

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

Απάντηση

error: Το υλικό προστατεύεται!!