Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας κ Α. Κόπτση σε σχολικές μονάδες της Π.Δ.Ε. Δυτικής Ελλάδας – Πρόσκληση σε τηλεδιάσκεψη

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022, ο  Γενικός Γραμματέας κ Α. Κόπτσης θα επισκεφθεί σχολικές μονάδες του Αγρινίου, Μεσολογγίου και Πατρών, διαφόρων τύπων σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Μετά το πέρας των επισκέψεων, καλούνται οι κ.κ. Διεθυντές/ντριες και Προϊσταμένες/οι όλων των τύπων σχολικών μονάδων της ΠΔΕ Δ Ελλάδας, κι εφόσον το επιθυμούν (δεν είναι υποχρεωτική η είσοδός τους) σε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Γ.Γ. την ίδια ημέρα και από ώρα 13.30-15.00, προκειμένου να γίνει ανταλλαγή σκέψεων.

 

 Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τηλεδιάσκεψη, να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο webex:

 

https://minedu-primary.webex.com/meet/kostasg65.

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

Απάντηση

error: Το υλικό προστατεύεται!!