Ανακοίνωση ΠΕΑΝ: ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ 2022

Ο ΚΛΆΔΟΣ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΊ 821 ΜΌΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΉΨΕΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΏΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΉ ΑΓΩΓΉ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΊΜΕΝΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΎΣ!!!

Δυστυχώς, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων «αναγνωρίζει» ως οργανικές θέσεις μόνο τις 821 (567 οργανικά κενά από πέρσι συν οι 254 φετινές συνταξιοδοτήσεις).
Εντέχνως, το Υπουργείο συνεχίζει να αποκρύπτει από το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας και από την ελληνική κοινωνία άλλα 1100 κενά, τα οποία ενώ θα έπρεπε να συσταθούν ως οργανικά, παρουσιάζονται ως λειτουργικά και ως εκ τούτου δεν μπορούν να δοθούν σε διορισμούς!!!
Όσο και αν γίνεται προσπάθεια από το Υ.ΠΑΙ.Θ να αποκρύπτει τα κενά του κλάδου μας…τόσο εμείς θα είμαστε εδώ για να φανερώνουμε την αλήθεια!!!
Τέλος, στηρίζουμε και εμείς την προσπάθεια για 11000 μόνιμους διορισμούς για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και για όλους τους κλάδους!!!
Ακολουθήστε το e-wall στο Google News Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo