Στη Βουλή το αίτημα του ΠΑΣΑΔ για συνέχιση των μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση

Την προηγούμενη εβδομάδα καταθέσαμε υπόμνημα προς τα Υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών, διεκδικώντας 10.000-11.000 διορισμούς εκπαιδευτικών για την κάλυψη όλων των οργανικών κενών. Μία εβδομάδα μετά, διαπιστώνουμε πως, ήδη, έχουν γίνει δύο ερωτήσεις και έξι αναφορές στη Βουλή για την ανάδειξη του ζητήματος.
Το γεγονός, μάλιστα, πως οι ερωτήσεις/ αναφορές προέρχονται από βουλευτές και των έξι κομμάτων από τα οποία συγκροτείται το ελληνικό κοινοβούλιο, ενισχύει την πεποίθησή μας πως οι μόνιμοι διορισμοί και η πλήρης κάλυψη των κενών με μόνιμο προσωπικό, αναγνωρίζονται ως επιτακτική ανάγκη από το σύνολο του πολιτικού κόσμου και αποτελούν βασική προϋπόθεση για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού μας συστήματος.
Θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, μένοντας μακριά από προσωπικές σκοπιμότητες και επιδιώξεις, μέχρι να διοριστεί και ο τελευταίος συνάδελφος. Σε αυτόν τον αγώνα, οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί.
..γιατί η Παιδεία δεν μπορεί να περιμένει!
ΠΑΣΑΔ
**Παραθέτουμε τους συνδέσμους των ερωτήσεων/ αναφορών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Η λίστα θα ανανεώνεται με κάθε νέα αναφορά στη Βουλή για την ανάδειξη του ζητήματός μας.
Αναφορά του Βουλευτή Γεώργιου Καρασμάνη (ΝΔ):
Αναφορά του βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου (ΚΙΝΑΛ):
Αναφορά της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ (Καταθέτοντες βουλευτές: Δελής Ιωάννης, Κανέλλη Λιάνα, Καραθανασόπουλος Νικόλαος, Κομνηνάκα Μαρία, Λαμπρούλης Γεώργιος, Μαρίνος Γεώργιος, Παπαναστάσης Νικόλαος, Συντυχάκης Μανώλης):
Ερώτηση της Βουλευτού Μαρίας Απατζίδη (ΜέΡΑ25):
Ερώτηση της Βουλευτού Σοφίας- Χάιδως Ασημακοπούλου (Ελληνική Λύση):
Αναφορά των τομεαρχών Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλαου Φίλη και Μερόπης Τζούφη:
Αναφορά της Βουλευτού Άννας Βαγενά-Κηλαηδόνη (ΣΥΡΙΖΑ):
Αναφορά του Βουλευτή Γεώργιου Λογιάδη (Μέρα25):

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

error: Το υλικό προστατεύεται!!