Μείωση Οργανικής Νεοδιόριστων: Υπόμνημα και προτεινόμενη διάταξη – ΥΠΑΙΘ

Όπως αναρτήθηκε από τη συνάδελφο Patty Tenente στα κοινωνικά δίκτυα!!

Δεδομένου ότι η μείωση της υπηρέτησης της οργανικής μας θέσης από 2 έτη σε 1 βρίσκει το Υπουργείο κάθετα αντίθετο, επαναδιατυπώσαμε το αίτημα μας σε κάτι που ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΙΘ και ο διευθυντής του πολικού γραφείου της κας. Κεραμέως άκουσαν προσεκτικά. Ζητάμε να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία μας σαν αναπληρωτές στο ΥΠΑΙΘ ως δημόσια υπηρεσία, ώστε να μας επιτραπούν οι υπηρεσιακές μεταβολές. Επίσης ζητάμε να μας δοθούν οι εξαιρέσεις των περιπτώσεων αμοιβαίων μεταθέσεων, μεταθέσεων για λόγους υγείας, λόγω συνυπηρέτησης με σύζυγο ένστολο ή μη (εργαζόμενο στο δημόσιο τομέα) απόσπασης/μετάθεσης σε παραμεθόριο και αποσπάσεων/μεταθέσεων για οικογενειακούς λόγους (μονογονεις, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι). Διαβάστε το προσεκτικά ώστε να είστε ενήμεροι και να το επικοινωνούμε σωστά προς τα έξω και χρησιμοποιήστε το κατά το δοκούν. Η πίεση πρέπει να συνεχιστεί μέχρι να λάβουμε απάντηση στο αίτημά μας.

[pdf-embedder url=”https://e-wall.net/wp-content/uploads/2022/03/ΥΠΟΜΝΗΜΑ_ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ_ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ-ΔΙΑΤΑΞΗ_ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ.pdf” title=”ΥΠΟΜΝΗΜΑ_ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ_ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ_ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ”]

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

 

 

Η προτεινόμενη διάταξη

 

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo