Ανακλινόμενη Πλατφόρμα Αξιολόγησης! Ανοίγει σήμερα 14/3 ξανά η πλατφόρμα του ΙΕΠ!

Μετά από κάθε απειλή, ανοίγει και η πλατφόρμα, μήπως και φοβήθηκαν επιτέλους!

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συλλόγων Εκπ/κών ΠΕ: Ο αγώνας για την υπεράσπιση των 114 συναδέλφων συνεχίζεται!

Σε κακόγουστο σίριαλ εξελίσσεται η ιστορία της αξιολόγησης, η οποία ευτελίζεται και σαν διαδικασία πλέον, ακόμα και από τους ίδιους της τους θιασώτες.

 

Πάνε οι “και καλά” προκαθορισμένες ημερομηνίες και τα deadline και όλα. Η πλατφόρμα ανοίγει πια ανα τακτά διαστήματα.

 

Συγκεκριμένα ανοίγει αμέσως μετά από την εκτόξευση απειλών, ή παράνομων ποινών ή γενικά τρομοκρατίας από το υπουργείο. Ανοίγει αμέσως, μήπως και έπιασαν τόπο όλα αυτά και φοβήθηκαν επιτέλους “οι ατίθασοι” και προσκηνήσουν.

 

Έτσι και σήμερα 14/3/2022 με έγγραφο από τον Γεν. Γραμματέα ειδοποιούνται οι σχολικές μονάδες για την “εκ νέου” ενεργοποίηση της πλατφόρμας του ΙΕΠ.

 

ΔΟΕ: Η νέα προσπάθεια του Γ.Γ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. να ανατρέψει τις αποφάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων θα πέσει στο κενό. Συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα ενάντια στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση. Ούτε βήμα πίσω!

Η ενεργοποίηση έρχεται αυτή τη φορά μετά την παράνομη επιβολή ποινών στους 114 διευθυντές της απεργίας αποχής, στους οποίους κλείνουν το μάτι, ώστε να κάνουν πίσω και να σβήσουν έτσι τις ποινές που δέχθηκαν. Βέβαια οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι έχουν κινηθεί ήδη σε νομικό επίπεδο με ενστάσεις και θα συνεχίσουν μέχρι την αυτονόητη ανάκληση των παράνομων ποινών.

 

 

Επίσης το άνοιγμα της πλατφόρμας έρχεται μετα τις οδηγίες του Γεν. Γραμματέα προς τους Συντονιστές εκπ/κου έργου, για το ότι τα ενιαία κείμενα είναι μη αποδεκτά και ως μη γενόμενα, κάτι που οδήγησε πολλούς συντονιστές στο να ασκούν πιέσεις στα σχολεία για να τα αντικαταστήσουν με κανονική αξιολόγηση.

 

 

Καμία σοβαρότητα στη διαδικασία λοιπόν. Αλλά και ορθάνοικτες μονίμως να τις αφήσουν, δεν θα καταφέρουνε πολλά.

Οι εκπαιδευτικοί με απολύτως ΝΟΜΙΜΟ τρόπο, αντιστέκονται στην επίθεση στο δημόσιο σχολείο από την κατηγοριοποίηση. Χιλιάδες συνάδελφοι συγκροτημένα με την απόφαση της ΔΟΕ, επιλέγουν τα ενιαία κείμενα και εκατοντάδες άλλοι συντεταγμένοι με τα σωματεία τους, είναι ΑΠΕΡΓΟΙ από τη διαδικασία.

 

 

Σίγουρα πάντως είναι απογοητευτικό για μια πολιτική ηγεσία να καταφεύγει σε επαναλαμβανόμενες απειλές και παράνομες διώξεις, ενώ αμέσως μετά μετρά την αποτελεσματικότητα τους.

 

ΥΓ: Αν βγουν αληθινοί αυτοί που προβλέπουν εκλογές σύντομα, τι θα γίνει άραγε;

Θα συνεχιστούν οι απειλές;

ΦΑΣΟΝ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι παρατηρήσεις των Σ.Ε.Ε. Σκρέτα και Αζναουρίδου θεωρούνται ως μη γενόμενες

ΑΔΕΔΥ: Να ανακληθούν οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν σε εκπαιδευτικούς

 

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

error: Το υλικό προστατεύεται!!