ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2022 – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ Γ ΑΘΗΝΑΣ

Προς ενημέρωση των μόνιμων εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση παραίτησης από την Υπηρεσία κατά το διάστημα 01-2-2022 έως 11-2-2022, αναρτούμε πίνακα στοιχείων των εν λόγω αιτήσεων παραίτησης.

Τυχόν ανάκληση της αίτησης παραίτησης, υποβάλλεται με τον ίδιο τρόπο (όπως υποβλήθηκε η αίτηση παραίτησης), εντός μηνός από την ημερομηνία της αίτησης παραίτησης.

[pdf-embedder url=”https://e-wall.net/wp-content/uploads/2022/03/Αιτήσεις-παραίτησης-2022-ανάρτηση.pdf” title=”Αιτήσεις παραίτησης 2022 (ανάρτηση)”]

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo