Ανακοινώνεται έκτακτο δώρο Πάσχα, επίσημη επιβεβαίωση

Δώρο Πάσχα ή έκτακτο κοινωνικό μέρισμα; 

 Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου  «Αναζητούμε αυτού του είδους τη στήριξη. Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος βρίσκεται σε μεγάλη ανησυχία, γιατί οι δυσκολίες είναι τεράστιες, μην κρυβόμαστε, και φαίνεται να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο το επόμενο διάστημα, σύντομα και γρήγορα θα είμαστε έτοιμοι να πούμε συγκεκριμένα πράγματα.»

Σύμφωνα πάντως με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο σχεδιασμός είναι να δοθεί μια οικονομική βοήθεια που θα φτάνει έως και τα 300 ευρώ σε μία σειρά από ευάλωτες ομάδες που βρίσκονται αντιμέτωπες με συνέπειες της πρωτοφανούς ακρίβειας.

 

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

error: Το υλικό προστατεύεται!!