Πλεύρης: Πολύ σύντομα η κατάργηση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους

Ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι η χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους θα υπάρχει ως σύσταση, ενώ θα παραμείνει η υποχρέωση στους εσωτερικούς.

Τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα με την άρση όλων των περιοριστικών μέτρων ειδικά για τους εμβολιασμένους επανέλαβε μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Όπως είπε σήμερα η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων συνεδριάζει προκειμένου να εισηγηθεί για την άρση της υποχρεωτικότητας χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

“Τουλάχιστον μέχρι τον Φθινόπωρο πάμε σε μια φθίνουσα πορεία της επιδημίας κορονοϊού και για τους εμβολιασμένους θα έχουν αρθεί όλα τα περιοριστικά μέτρα” ανέφερε ο Υπουργός. Εκτίμησε ότι για τους ανεμβολίαστους δεν φαίνεται να υπάρχει το ενδεχόμενο άρσης των περιορισμών.

Ο κ. Πλεύρης σημείωσε ότι “πάμε για ένα κανονικό Πάσχα και ένα ακόμη πιο κανονικό καλοκαίρι”, ενώ προέβλεψε ότι σταδιακά θα αρθούν και τα περιοριστικά μέτρα για την είσοδο των τουριστών στην Ελλάδα, ενόψει και των διακοπών του καλοκαιριού.

[1]news247

Πηγή

Πηγή
1 news247

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

error: Το υλικό προστατεύεται!!