Ε.Σ.Α.μεΑ: Άμεση εξέταση και επίλυση θεμάτων στις τοποθετήσεις και μεταθέσεις εκπαιδευτικών με αναπηρία!! 

Απάντηση στο αίτημά από την Ε.Σ.Α.μεΑ :
«Με το παρόν σας προωθούμε την επιστολή που έχουμε αποστείλει στην Υπουργό Παιδείας με θέμα: «Άμεση εξέταση και επίλυση των πολύ σημαντικών θεμάτων στις τοποθετήσεις και μεταθέσεις των εκπαιδευτικών με αναπηρία ή/και χρόνια πάθηση καθώς και των γονέων και των συζύγων ατόμων με βαριές αναπηρίες» σχετικά με τα αιτήματά σας.
Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας
Με εκτίμηση,
Εκ μέρους της Ε.Σ.Α.μεΑ.
Χριστίνα Σαμαρά»
[pdf-embedder url=”https://e-wall.net/wp-content/uploads/2022/02/230-Υπ.Παιδείας-συνηγορία-για-εκπαιδευτικούς-με-αναπηρία.pdf” title=”230 Υπ.Παιδείας συνηγορία για εκπαιδευτικούς με αναπηρία”]

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo