Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος»: Συμπαράσταση και αίτημα εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου για τις ειδικές κατηγορίες

Συμπαράσταση στο αίτημα εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου για τις ειδικές κατηγορίες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος» συνυπογράφει το δίκαιο αίτημα των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών ΑμεΑ και των εκπαιδευτικών με σύζυγο ή τέκνο ΑμεΑ, σχετικά με τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου για τις ειδικές κατηγορίες.

Συμπαρίσταται στο δίκαιο αίτημα για την ένταξη στις ειδικές κατηγορίες όλων των εκπαιδευτικών, που οι ίδιοι ή οι σύζυγοι ή τα τέκνα αυτών, έχουν αναπηρία άνω του 67% ανεξαρτήτως πάθησης και συνάμα για το δικαίωμα άμεσης μετάθεσης, απόσπασης και τοποθέτησης κατά προτεραιότητα.

Νεοδιόριστοι Γενικής & Ειδικής, με Αναπηρίες, συζύγους ή τέκνα ΑμεΑ

 Ο σκοπός είναι αφενός η μείωση υπηρέτησης της οργανικής αφετέρου δε, η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου των ειδικών κατηγοριών αφού αυτό είναι ίδιο από το 1996 και συνάδελφοι με σοβαρά προβλήματα υγείας δεν θεωρούνται ειδικές κατηγορίες για μεταθέσεις ή αποσπάσεις. 

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

error: Το υλικό προστατεύεται!!