Σ.Α.Κ.Ε.Α: Δωρεά Σ.Α.Κ.Ε.Α σε συνεργασία με τον όμιλο της UNΕSCO Πειραιώς και Νήσων σε σχολεία της Β. Εύβοιας

Δωρεά Συλλόγου Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής Αγωγής σε συνεργασία με τον όμιλο της UNΕSCO Πειραιώς και Νήσων σε σχολεία της Β. Εύβοιας

Πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2022, δωρεά απο τους εκπροσώπους του ΔΣ του Σ.Α.Κ.Ε.Α Σταματάκο Γεώργιο και Γαϊτάνη Μαρία σε σχολεία των δήμων Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας (Γυμνάσιο με Λυκ. Τάξεις Αγίας Άννας) και Ιστιαίας-Αιδηψού (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καμαρίων).

Στη δράση συμμετείχε, έπειτα από αίτημα του Σ.Α.Κ.Ε.Α., στο οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και με θερμή και ο όμιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων δια του προέδρου της κ. Ιωάννη Μαρωνίτη. Στο Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Αγίας Άννας, ο ΣΑΚΕΑ παρέδωσε έπειτα από δωρεά των μελών του έναν σταθερό υπολογιστή και από την UNESCO δόθηκαν λογοτεχνικά βιβλία για να ενισχυθεί η σχολική βιβλιοθήκη καθώς επίσης και ημερολόγια.

Πίσω όψη του σχολείου

Στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καμαρίων ο Σ.Α.Κ.Ε.Α. δώρισε έναν σταθερό υπολογιστή επίσης και τρόφιμα και ο όμιλος UNESCO χορήγησε ρουχισμό (από ένα ζευγάρι καινούργιες αθλητικές φόρμες), κουβέρτες fleece, γραφική ύλη (τετράδια και μολύβια), λογοτεχνικά βιβλία και ημερολόγια καθώς επίσης και τρόφιμα, για το εργαστήριο μαγειρικής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Ως ΔΣ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για οικονομική ενίσχυση προς τις περιοχές της Β. Εύβοιας που ακόμη μετρούν τις πληγές που τους άφησαν οι καταστροφικές πυρκαγιές, τον όμιλο της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Μαρωνίτη Ι., ο οποίος προσωπικά συνέδραμε τα μέγιστα στην δράση μας και τους μαθητές, διευθυντές και συναδέλφους των σχολικών μονάδων που μας υποδέχτηκαν με ζεστασιά εκμηδενίζοντας την μεγάλη χιλιομετρική απόσταση που διανύσαμε.

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

error: Το υλικό προστατεύεται!!