Παράλληλη Στήριξη: Επειδή οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια!!

Επειδή οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια!
Για την ειδική είχαμε φέτος 1440 λιγότερες προσλήψεις στην παράλληλη στήριξη σε σχέση με πέρυσι και συνολικα 2.386 σε όλες τις δομές της ειδικής αγωγής.
Κάθε φορά λοιπόν που επιχειρείται διαστρέβλωση της πραγματικότητας, θα απαντάμε με στοιχεία με αριθμούς για να φέρουμε στην επιφάνεια την πραγματικότητα.
Η εξάντληση του ΕΣΠΑ και η έλλειψη ουσιαστικών επενδύσεων στη δημόσια εκπαίδευση είναι οι κύριοι υπαίτιοι για την κατάρρευση της ειδικής αγωγής φέτος.
Υ.γ: Οι πίνακες αφορούν πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τόσο εκπαιδευτικούς όσο και εξειδικευμένο βοηθητικό προσωπικό.
[1]


Φάνης Βούγας Βασίλης Τιμπλαλέξης


Όπως πρόσθεσε σε ένα σχόλιο του και ο Λάμπρος Σιδεράς..
Χιλιάδες προσλήψεις στην ειδική τα τελευταία χρόνια γίνονται με πιστώσεις ΕΣΠΑ. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να δημιουργηθούν νέες οργανικές θέσεις για τα προγράμματα που δεν υπάρχουν(παράλληλη, Ζεπ ).Να τα υπολογίζουν δηλαδή ως πάγια κενά και να μην υπάρχει εξάρτηση από ΕΣΠΑ

Πηγή

Πηγή
1

Φάνης Βούγας
 Βασίλης Τιμπλαλέξης

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

error: Το υλικό προστατεύεται!!