Παράλληλη Στήριξη: Επειδή οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια!!

Επειδή οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια!
Για την ειδική είχαμε φέτος 1440 λιγότερες προσλήψεις στην παράλληλη στήριξη σε σχέση με πέρυσι και συνολικα 2.386 σε όλες τις δομές της ειδικής αγωγής.
Κάθε φορά λοιπόν που επιχειρείται διαστρέβλωση της πραγματικότητας, θα απαντάμε με στοιχεία με αριθμούς για να φέρουμε στην επιφάνεια την πραγματικότητα.
Η εξάντληση του ΕΣΠΑ και η έλλειψη ουσιαστικών επενδύσεων στη δημόσια εκπαίδευση είναι οι κύριοι υπαίτιοι για την κατάρρευση της ειδικής αγωγής φέτος.
Υ.γ: Οι πίνακες αφορούν πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τόσο εκπαιδευτικούς όσο και εξειδικευμένο βοηθητικό προσωπικό.
((

Φάνης Βούγας
 Βασίλης Τιμπλαλέξης

))

Όπως πρόσθεσε σε ένα σχόλιο του και ο Λάμπρος Σιδεράς..
Χιλιάδες προσλήψεις στην ειδική τα τελευταία χρόνια γίνονται με πιστώσεις ΕΣΠΑ. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να δημιουργηθούν νέες οργανικές θέσεις για τα προγράμματα που δεν υπάρχουν(παράλληλη, Ζεπ ).Να τα υπολογίζουν δηλαδή ως πάγια κενά και να μην υπάρχει εξάρτηση από ΕΣΠΑ
Ακολουθήστε το e-wall στο Google News Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo