Πίνακες ειδικής: Εξηγήσεις του προέδρου ΑΣΕΠ

Μετα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον σταθμό του Άλφα και την κ Μόσχου ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ “δεσμεύτηκε” ότι θα βγει τουλάχιστον η προκήρυξη τους επόμενους μήνες, δηλαδή αυτό το σχολικό έτος.

Δεν μπορούσε να δεσμευθεί αν θα βγουν οι προσωρινοί πίνακες μέχρι τον Αύγουστο ώστε οι προσλήψεις να γίνουν από τους προσωρινούς για τη νέα σχολική χρονιά, αλλά θα κάνουν ότι μπορούν ώστε να τηρήσουν τα χρονοδιαγράμματα.

Όπως ανέφερε, τρέχουν ταυτόχρονα αρκετές προκηρύξεις με χιλιάδες προσλήψεις και ο πίνακας της ειδικής έχει την ιδιαιτερότητα ότι αφορά μεγάλο όγκο ατόμων και προσόντων.

Τέλος, έκλεισε την επικοινωνία του αναφέροντας ότι αν και υπάρχουν σχεδόν 280 υπάλληλοι που τρέχουν τις διαδικασίες στο ΑΣΕΠ, ο όγκος είναι τεράστιος και θα κάνουν ότι μπορούν ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά χωρίς τα προβλήματα της προηγούμενης προκήρυξης.

Ας ελπίσουμε να τηρήσουν το λόγο τους και να φροντίσουν, ότι αναφέρθηκε σήμερα να γίνει πράξη

Ευχόμαστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να έχουμε σύντομα την προκήρυξη, για οτιδήποτε μαθαίνουμε θα σας κρατάμε ενήμερους.

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

error: Το υλικό προστατεύεται!!