Ραδιοφωνική συζήτηση του ΓΓ Κόπτση για Πίνακες ειδικής αγωγής – Διορισμοί

Πριν λίγο η Κα. Μόσχου στον 98,9 Άλφα radio μετα από επικοινωνία της συναδέλφου Κα. Μπίζου μέλος του ΠΑΣΑΔ για άλλη μια φορά έθιξε μέσω του σταθμού τα προβλήματα των αναπληρωτών και ειδικά των διορισμών που πρέπει να ξεκινήσουν και να συνεχιστούν από το καλοκαίρι..

Η δημοσιογράφος προσπαθούσε από το πρωί να επικοινωνήσει με τον ΑΣΕΠ, όπως ανέφερε, αλλά δεν τα κατάφερε, αναμένοντας στο ακουστικό ακόμη και 35 λεπτά, έδειξε όμως γνώση επί του θέματος που απασχολεί τους εκπαιδευτικούς και δεσμεύθηκε να συνεχίσει μέχρι να πάρει έστω μια απάντηση από τους αρμόδιους..

Ακολούθησε και η συζήτηση με τον Κ. Κόπτση όπου είπε πάλι τα ίδια και τα ίδια, μίλησε μόνο για προθέσεις δεν έδωσε τίποτα χειροπιαστό, δεν προανήγγειλε τίποτα, ούτε για διορισμούς, ούτε για ΑΣΕΠ (ανέφερε απλά το αίτημα που έχει σταλεί) και πίνακες ειδικής, απλά ότι θα ενημερώσουν σύντομα εάν υπάρχουν νέα δεδομένα.

Βλέπουμε άρθρα αισιοδοξίας από πολλά μέσα ενημέρωσης με ολίγη προώθηση σεμιναρίων που προαναγγέλλουν και αύξηση σεμιναρίων όπως συμβαίνει στους πίνακες διευθυντών εκπαίδευσης και δεν γνωρίζουμε από που προκύπτει αυτό!!

 

Τα προηγούμενα άρθρα μας 

Διορισμοί 2022

Οι συνταξιοδοτήσεις και πως μπορούν να επηρεάσουν τους επικείμενους διορισμούς..

 

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.