Δάσκαλος πρέπει να σημαίνει ασφάλεια… και μια δασκάλα από την Κρήτη το απέδειξε στην πράξη

Μια μαθήτρια βρήκε το θάρρος και εκμυστηρεύτηκε στην δασκάλα της, ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον εξ αγχιστείας συγγενή της, επανειλημμένως, από τα 8 της χρόνια.
Η δασκάλα έδρασε αμέσως και ήδη ο άνδρας σε βάρος του οποίου έγινε η καταγγελία έχει οδηγηθεί χθες στα Δικαστήρια Ηρακλείου.
Μια πράξη που φαντάζει αυτονόητη, αλλά μόνο τέτοια δεν είναι. Χάρη στη δασκάλα αυτή, υπήρχε ένα περιβάλλον, που το κορίτσι ένιωθε ασφάλεια, ενώ όταν το έμαθε τι συμβαίνει έδρασε αμέσως.
Τέτοιες δασκάλες χρειάζονται σήμερα πιο πολύ από ποτέ.
[1]rosa

Πηγή

Πηγή
1 rosa

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

error: Το υλικό προστατεύεται!!