Εγκύκλιος άδειας ανατροφής νεοδιόριστων

Έφτασε τελικά αυτό που περίμεναν οι διευθύνσεις για να δώσουν την άδεια ανατροφής.

 

Αναρτήθηκε επίσημα στη διαύγεια από το Υπουργείο Παιδείας η ακύρωση της εγκυκλίου που έκοβε την άδεια ανατροφής των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.

Επανέρχεται ο προηγούμενος νόμος που λέγε ότι ισχύει ο,τι και για τους υπόλοιπους μόνιμους, δηλαδή 9 μήνες μέχρι και 4 ετών το παιδί. Θα επικαλούνται την παλαιότερη εγκύκλιο αυτή που ίσχυε για τους υπόλοιπους μόνιμους.

Όσοι έχουμε κάνει ήδη αιτήσεις επικοινωνούν από αύριο με τις διευθύνσεις.

Υπάρχουν όμως και κατηγορίες που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη από αυτή την εγκύκλιο όπως, αυτούς που διορίστηκαν και το παιδί τους ήταν τότε κάτω των τεσσάρων ετών.
θα έχει αναδρομική ισχύ για αυτούς?

 

 

Κατεβάστε την εγκύκλιο εδώ

 

αδεια ανατροφης

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

error: Το υλικό προστατεύεται!!