Σύλλογος Π.Ε Αριστοτέλης: για το ατύχημα μαθητή στην εφημερία και την ταλαιπωρία μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης

Ήδη έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά η Συνάδελφος.
Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης.
“ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΔΟΕ
Για άλλη μία φορά βρισκόμαστε μάρτυρες μιας άδικης δίωξης εκπαιδευτικού του νομού μας και συγκεκριμένα του 1ου Δ.Σ. Ν. Μουδανιών, για περιστατικό που συνέβη στην αυλή του σχολείου σε ώρα εφημερίας.
Η συναδέλφισσα, ενώ βρισκόταν κανονικά στην υπηρεσία της στην αυλή του σχολείου, κατηγορείται αναίτια για ατύχημα μαθητή που συνέβη κατά τη διάρκεια του σχολικού διαλείμματος. Σύρεται λοιπόν άδικα ως κατηγορούμενη σε δίκη ενώ εκτελούσε κανονικά τα καθήκοντά της.
Η δικάσιμος έχει οριστεί για την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου κι ώρα 08:30 π.μ.
Το Δ.Σ. στην τακτική συνεδρίαση της Τετάρτης 19/01/2022, αφού συζήτησε το παραπάνω θέμα, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
Να αναλάβει μαζί με τη Δ.Ο.Ε. τα δικαστικά έξοδα της συναδέλφισσας (40% από το Ταμείο Αγώνα του Συλλόγου μας και 60% από τη Δ.Ο.Ε.).
Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην ακροαματική διαδικασία.
Εκφράζουμε την ολόψυχη συμπαράστασή μας στη συναδέλφισσα για την άδικη δίωξή της. Βρισκόμαστε δίπλα της, όπως και σε κάθε άλλο συνάδελφο που τυχόν βρεθεί στη θέση της.
Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ενέργεια θίγει άδικα την ηθική, κοινωνική κι επαγγελματική μας υπόσταση.
” Σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. Χαλκιδικής “Ο Αριστοτέλης”

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

error: Το υλικό προστατεύεται!!