Τι πρέπει να κάνουν όσοι εγκλωβίστηκαν σε Αττική Οδό και τρένα σύμφωνα με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας

Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας

 

Με φόντο τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την κρατική αναλγησία μεσούσης της κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα, η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι οι καταναλωτές και μάλιστα κάθε επιβάτης ξεχωριστά, ακόμα και μη κάτοχος του εγκλωβισμένου οχήματος, δικαιούται να αξιώσει αποζημίωση.

Αναφερόμενη στα διαρκή προβλήματα που έφεραν σε αδιέξοδο τόσο όσους βρίσκονταν στην Αττική Οδό, όσο και τους επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς, προτείνεται ένας «οδηγός» που βοηθά στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων όσων επλήγησαν είτε στο λεκανοπέδιο Αττικής, είτε ως επιβάτες τρένων.

[1]documentonews

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει αναλυτικά τα δικαιώματα των πολιτών που εγκλωβίστηκαν και τις ευθύνες των υπευθύνων για τον εγκλωβισμό τους.

 

Πηγή

Πηγή
1 documentonews

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo