Δημιουργία τμημάτων ένταξης – αναμονή του ΦΕΚ για την ολοκλήρωση ίδρυσης των νέων τμημάτων ένταξης

Μετα από ερωτήσεις στη βουλή του ΚΚΕ για τα νέα Τ.Ε, η υφυπουργός Ζέτα Μακρή έδωσε κάποιες απαντήσεις.

Σε αυτές αναφέρει ότι η διαδικασία έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί όπως είχαμε αναφέρει και εμείς παλιότερα και θα είναι έτοιμες σε “εύλογο χρονικό διάστημα

Επειδή όμως αναμένουμε τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών, είναι σημαντικό να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι ιδρύσεις των νέων Τ.Ε.

Αφού όπως δηλώνει η Κ. Μακρή είναι όλα έτοιμα αναμένουμε άμεσα να τελειώσει το θέμα των νέων Τ.Ε, διότι, είναι αναγκαία η έκδοση του ΦΕΚ ίδρυσης, ώστε να διευκολύνουν την κινητικότητα των εκπαιδευτικών, κατά τις επικείμενες μεταθέσεις.

τμηματα ενταξης

Ερώτηση Σύριζα για τα επικείμενα Τ.Ε, ερωτήσεις έχει κάνει παλαιοτέρα και το ΚΚΕ

ερωτηση συριζα

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

error: Το υλικό προστατεύεται!!