Κινήσεις πανικού από το υπουργείο παιδείας, επιτελικό κράτος υπο δ…….η!!

Όλα τα σχολεία είδαν στα εισερχόμενα τους ένα email από τον ΓΓ στις 7.15 που λέγε ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά τηλεκπαίδευση και μετα από σχεδόν δυο ώρες ήρθε άλλο email το οποίο έλεγε ότι δεν θα γίνει τηλεκπαίδευση

 

Είναι φανερό ότι το υπουργείο αναδιπλώθηκε και μάζεψε όλα όσα απαράδεκτα έκανε μέχρι πριν λίγες ώρες και τα σχολεία που είναι κλειστά θα παραμείνουν κλειστά και για την τηλεκπαίδευση.

Όταν δε λέμε “ναί σε όλα” !

Οι συνάδελφοι, οι σύλλογοι διδασκόντων και μερικοί σύλλογοι εκπ/κων που αντέδρασαν χθες και αρνήθηκαν να κάνουν τηλεκπαίδευση, ενώ δεν υπήρχε καν επίσημη εγκύκλιος/εντολή, έκοψαν το πρόχειρα σχεδιασμένο εργάκι του υπουργείου από τη 2η μέρα προβολής.

Δεν ακολουθήσαμε τις προφορικές εντολές, τα απαράδεκτα ραβασάκια και τα ανυπόγραφα mails στις 9.00 το βράδυ Κυριακής.

Δεν ακολουθήσαμε τις διευθύνσεις στις δικές τους παρανομίες. Πολλοί συνάδελφοι επέμειναν στη νομιμότητα και στο αυτονόητο.

Δυστυχώς κάποιοι διευθυντές πίεζαν συναδέλφους το πρωί να οδηγήσουν στο χιόνι και να πάνε στα σχολεία να κάνουν τηλεκπαίδευση!

Προσέξτε μιλάμε για τα σχολεία στα οποία κανονικά απαγορεύεται η πρόσβαση επειδή είναι κλειστά από τους Ο.Τ.Α.!

Αλήθεια ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη αν γινόταν κάτι; Δυστυχώς…αλλά!!

Κρατάμε το θετικό τέλος και να θυμόμαστε ότι αν λέγαμε όλοι πάλι “ναι σε όλα” όλο αυτό θα γινόταν άλλη μία στρεβλή κανονικότητα.

1.pdf

 

2

 

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Έχω εργαστεί σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας (Κύπρου) για ένα έτος, όπως επίσης και σε αλυσίδα φροντιστηρίων (Intercity) στην Λευκωσία ως υπεύθυνος υπολογιστών για δύο έτη. 📌Έκανα ένα διάλειμμα δύο ετών, όπου εργάστηκα σε Χρηματιστηριακή εταιρεία “Forex”(Teletrade). 📌Επιπλέον, έχω εργαστεί στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής, συγκεκριμένα σε Τ.Ε. 📌Μετά από αυτό το διάστημα , επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν ως αναπληρωτής σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας (Κρήτη, Σαντορίνη, Εύβοια, Κέρκυρα κ. α). 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα, την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση.

error: Το υλικό προστατεύεται!!