ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Έχει ειπωθεί πολλές φορές η υπηρεσία ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να παρέχει υλικοτεχνική υποδομή!

(Εργατικός νόμος 4807 ψηφισμένος τον Ιούνιο του 2021).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Ύστερα από την απόφαση των περισσότερων Δήμων της Εύβοιας για αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων του νησιού, λόγω κακοκαιρίας και κατόπιν άτυπου, ανυπόγραφου sms/mail που προωθήθηκε στους/στις Δ/ντές/ντριες και στους/στις συναδέλφους/ισσες των σχολικών μονάδων, θα θέλαμε να υπενθυμίζουμε τα εξής:

1. Όταν οι σχολικές μονάδες είναι κλειστές με απόφαση Δημάρχου, είναι κλειστές για όλους/ες, μαθητικό, εκπαιδευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό.

2. Εάν το Υπουργείο Παιδείας επιθυμεί να παρέχουμε τηλεκπαίδευση από το χώρο εργασίας μας, κόντρα στην απόφαση των Δημάρχων, οφείλει να στείλει σχετική εγκύκλιο.

3. Εάν το Υπουργείο Παιδείας επιθυμεί να περάσουμε μαθητές και εκπαιδευτικοί, σε καθεστώς τηλεργασίας, θα πρέπει να φροντίσει να μας παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό (laptop, σύνδεση κ.λ.π.)

4. Καμία μορφή τηλεκπαίδευσης δεν μπορεί να παρέχεται από τον χώρο της οικίας μας, με δικό μας εξοπλισμό και πληρωμένη από τον ελάχιστο μισθό μας σύνδεση (ακόμη και αν τα διαθέτουμε)

5. Οποιαδήποτε εντολή της υπηρεσίας μας θα πρέπει να είναι έγγραφη και ενυπόγραφη, διαφορετικά δεν είναι έγκυρη και δεν εκτελείται. Η διοίκηση δε λειτουργεί με προφορικές εντολές ή άτυπα sms και mails

6. Παρακαλούμε να ενημερώσετε το σωματείο σε περίπτωση που παρατηρηθούν υπερβάσεις καθήκοντος ή αυθαίρετες ενέργειες της διοίκησης.

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας

Η πρόεδρος Ο γεν. γραμματέας
Χαρά Νίκα Κων/νος Κουρμπέτης

E-wall

Τζάτζος Χρ.

error: Το υλικό προστατεύεται!!