ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη 4ΕΑ/2022

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εκδόθηκε η προκήρυξη 4ΕΑ/2022 υποψηφίων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κατηγορίας ΤΕ 

Η προκήρυξη ΔΕΝ παράγει νόμο και διατάξεις. Στην προκήρυξη είναι υποχρεωμένοι να συμπεριλάβουν μαζί ολους τους ψηφισμένους νόμους σχετικά με τους πίνακες διορισμών-αναπληρωτών. Οπότε αφού δυσπρόσιτα, 1,5μοριο για covid κτλ ήταν νομοθετημένα η προκήρυξη ήταν αυτονόητο και υποχρεωτικό να τα περιλαμβάνει.

Δεν υπάρχει μοριοδότηση σε μεταπτυχιακό ή διδακτορικό

Το ΑΣΕΠ καλεί τους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδων ΤΕ01, ΤΕ02, ΤΕ16, με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, να υποβάλουν εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, για την πλήρωση των κενών θέσεων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), καθώς και για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.
Υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 4 Μαΐου ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 23 Μαΐου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00

 

Δημοφιλή!!  Ξεκίνησε η ανάρτηση ανακλήσεων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ / Όλα έτοιμα για την επόμενη φάση αναπληρωτών!
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ [629.77 KB]

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω