Εκπτώσεις στα εισιτήρια ΚΤΕΛ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ (και συγκεκριμένα πλοια) αναπληρωτών εκπαιδευτικών κατά την περίοδο του Πάσχα

Υποθέτω οι μόνιμοι και νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί που εργάζονται μακριά από τον τοπο κατοικίας τους, μισθολογικά πρέπει να ανήκουν στους υψηλόμισθους και εξαιρούνται κάθε φορα απο την έκπτωση μετακίνησης!! 

Το υπουργείο μεταφορών ανακοίνωσε, αν και πολύ καθυστερημένα, έκπτωση 50% σε όλα τα ΚΤΕΛ και τρένα για το διάστημα 15/4 ως 2/5 σε όλους τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, επιδεικνύοντας την πράξη προσληψης τους και την ταυτότητα τους.
Επιπλέον, οι περισσότερες ακτοπλοϊκες εταιρείες (Blue star, Hellenic seaways, Minoan, Seajet, Zante ferries) έχουν ανακοινώσει έκπτωση στα εισιτήρια τους για τις ίδιες ημερομηνίες, χωρίς όμως να υπάρχει συνολική απόφαση για όλες.
Ως ΠΑΣΑΔ έχουμε επισημάνει επανειλημμένα ότι το υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταφορών οφείλει να καθιερώσει σε μόνιμη και ετήσια βάση την έκπτωση αυτή για να μπορούν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να προμηθεύονται έγκαιρα τα εισιτήρια τους και όχι να αναμένουν μέχρι τελευταία στιγμή.
ΠΑΣΑΔ

14-04-22 Συνεργασία Ζ. Μακρή – Μ. Παπαδόπουλου για τις εκπτώσεις στα εισιτήρια ΚΤΕΛ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναπληρωτών εκπαιδευτικών κατά την περίοδο του Πάσχα 

Με έκπτωση 50% θα μπορούν να μετακινηθούν αναπληρωτές εκπαιδευτικοί με τα ΚΤΕΛ και τα τρένα την περίοδο του Πάσχα, αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας που είχε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μ. Μακρή, αρμόδια για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, αρμόδιο για τις Μεταφορές.

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανταποκρίθηκαν στις σχετικές επιστολές και, ως εκ τούτου, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί λειτουργοί θα μπορούν, κατά το χρονικό διάστημα από 15/4/2022 έως και 2/5/2022, να λαμβάνουν εισιτήρια με έκπτωση 50% από τα εκδοτήρια των Υπεραστικών Λεωφορείων της Ομοσπονδίας και τα εκδοτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με την επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και ο Υφυπουργός Μεταφορών εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Π.Ο.Α.Υ.Σ. και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την άμεση ανταπόκρισή τους, προκειμένου να διευκολυνθούν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί για την μετάβασή τους στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις ημέρες του Πάσχα.

 

Οι συνάδελφοι πρέπει να επιδεικνύουν την Ταυτότητα τους  και την υπουργική απόφαση της πρόσληψης (Αναλόγως με την φάση πρόσληψής στην Διαύγεια) 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo